saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Marknadschef för Sveriges ledande varumärke inom teknisk installation

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-23

Ansök nu

Marknadschef för Sveriges ledande varumärke inom teknisk installation

Altech är ett starkt varumärke inom handelsbolaget Dahl och den franska industrikoncernen Saint-Gobain samt Sveriges ledande varumärke för tekniska installationer inom vs. Varumärket säljs via Dahl som erbjuder sina drygt 40 000 proffskunder ett brett sortiment in i minsta detalj samt hög tillgänglighet via exemplarisk logistik, digital handel och ett åttiotal butiker runt om i landet.

Sortimentet inom Altech omfattar det mesta som krävs för en kvalitativ vs-installation och utvecklas kontinuerligt. Kvalitet, tillgänglighet och innovation är några ledord och tillsammans med avdelningen Global Brands utvecklas vi i nära kontakt med kunder inom installation och projektering.

Nu söker vi en offensiv och kreativ marknadschef för Altech, en person som tar varumärket och sortimentet till nästa nivå – kanske är det här något för just dig!

Om tjänsten
I rollen som Marknadschef ansvarar du för att utveckla varumärkets strategi, sortiment, marknadsplaner samt prissättningsstrategi. Du leder arbetet och affärsutvecklingen för att få Altech föreskrivet hos vs-konsulter och beställare.

Du arbetar både för den interna och för den externa marknaden. Har kontakt med kunder, säljdivisioner och bolag. Du kommer att ha en central roll inom SGDS Gruppen vars syfte är att supporta gruppens säljdivisioner Dahl och Optimera. Du arbetar också tätt med Dahls kategoriorganisation samt med avdelningen Global Brands som leder sortimentutvecklingsarbetet i enlighet med Altechs strategi.

Du är chef för ett team av specialistsäljare som bearbetar föreskrivande led och inom ditt ansvar finns både försäljning- och lönsamhetsmål. Du rapporterar till Affärsutvecklingschefen inom SGDS Gruppen.

Avdelningen affärsutveckling består av flera olika supportfunktioner som sätter kunden och affären i fokus och erbjuder en affärsdriven, proaktiv och lösningsorienterad service till SGDS Gruppens divisioner och bolag. Inom avdelningen finns funktioner som marknadschefer, Global Brands, marknadskommunikation, kundklubb och affärsutveckling.

Din kompetens och erfarenhet

Vi söker i första hand en person med erfarenhet från liknande roll. Du skall ha dokumenterad erfarenhet från en säljande roll inom ett tekniskt producerande företag samt vana av marknadsföring. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från vs-branschen eller en närliggande bransch.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som brinner för affärer och har ett stort intresse för att utveckla och positionera varumärken. Du är kreativ och drivande men har också förmågan att arbeta systematiskt för kort- och långsiktiga mål och engagemang. Du är flexibel och serviceorienterad, det behövs för du kommer att få många kontaktpersoner. Vidare är du en analytisk, lösningsorienterad och noggrann då Altech omfattar ett stort sortiment och är en viktig komponent i Dahls sortiment. Du behöver vara energisk och initiativtagande då mycket av arbetet skapas med dig som föregångare.

Självklart uppskattar du ett gott samarbete med dina kollegor, stöttar och utvecklar dina medarbetare samt följer upp och respekterar beslut, rutiner och policyer.

SGDS gruppen erbjuder
SGDS Gruppen är moderbolag för Vi är specialister i samverkan – det gör oss unika på svensk marknad. Vi strävar alltid efter att göra allt lite bättre. Våra medarbetare drivs av att skapa värde för våra kunder och var och en tillsammans strävar efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Hos oss arbetar personer med varierad ålder och bakgrund som har kul tillsammans. Kulturen i teamet är prestigelös och dynamisk där alla bidrar med sin expertis, kompetens och stora engagemang. Att arbeta hos oss innebär variation och möjlighet att få vara en del av det stora bolagets trygghet och stabilitet samtidigt som du upplever effektiviteten och entreprenörsandan av det lilla bolaget.

Information och ansökan
Tjänsten är en direktrekrytering och rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting. Du kommer anställas direkt hos SGDS Gruppen. Om du har några frågor eller funderingar kopplat till tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Olle Öijen på telefonnummer 079-337 33 17 eller mejl olle.oijen@axoconsulting.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan!

SGDS Gruppen
Saint-Gobain Distribution Sverige omfattar bolagen Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. SGDS Gruppen är det svenska moderbolaget där Optimera och Dahl nu ingår. Successivt inkluderas de övriga bolagen som då bli divisionerna inom SGDS Gruppen för support bland annat inom: affärsutveckling, ekonomi, IT, HR, logistik och hållbarhet.

Tillsammans har vi Sveriges bredaste sortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. Alla bolagen är alla specialister inom sina branscher och sätter en stor ära i att vara det. I bolagen finns ett stort engagemang, en gedigen bransch- och produktkompetens och mängder av starka kundrelationer.

Tillsammans har vi över 150 000 proffskunder, omsätter vi drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare. Sedan 1 mars sitter vi i Bromma i nya fantastiska lokaler, https://www.sgdsgruppen.se/

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse

Löneform

     Månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Stockholm

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/253

Kontakt

     Olle Öijen, 0793373317

Publicerat

     2021-11-22

Sista ansökningsdag

     2021-12-23

Dela detta jobb

logga
Marknadschef för Sveriges ledande varumärke inom teknisk installation

AxÖ Consulting