saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

MARKNADSKOMMUNIKATION B2B TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2022-06-26

Ansök nu

MARKNADSKOMMUNIKATION B2B TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken som befinner sig på en resa mot en mer digital och individanpassad värld? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med hållbara energilösningar i världsklass som kräver en högklassig marknadsföring för såväl B2C som B2B.

Nu söker vi en kreativ marknadskommunikatör med starkt driv och som brinner för att marknadsföra hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.

OM TJÄNSTEN

Vårt kommunikations-team på huvudkontoret i Markaryd växer och nu söker vi en marknadskommunikatör som vill arbeta både kreativt och produktionsinriktat med B2B. Du blir en del av teamet på marknadsavdelningen där vi jobbar både med den svenska och internationella marknadsföringen. Hos oss får du arbeta med stort och smått, print och digitalt. Ibland snabba produktionsprojekt, ibland större, kreativa och komplexa. I ditt arbete ingår att arbeta med såväl positionering av produkter och varumärke som kommunikationsstrategi i samarbete med copywriter samt webb- och B2B-team. Du kommer att jobba med produktion av broschyrmaterial, annonser, framtagande av kommunikationsplan, kommunikation i digitala kanaler och mässmaterial för våra B2B-kunder inom större fastigheter. Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt i tak som premierar initiativtagande och intraprenörskap.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig med höga ambitioner och stenkoll på hantverket. Du har flera års erfarenhet av liknade arbete och en utbildning i grafisk design. Du är idérik, kreativ, säker på din kompetens, klarar att hantera många olika projekt samtidigt och kan leverera på kort varsel om så krävs. Du har erfarenhet av att arbeta med Adobe-program, Photoshop och Illustrator och det är meriterande om du arbetat med att skapa kommunikation för digitala kanaler. Vår arena är global, du behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift. För att trivas hos oss har du ett optimistiskt synsätt och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan så snart som möjligt, men senast den 26 juni 2022. Du ansöker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av personerna nedan. 

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 5 miljarder kr/år med drygt 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 000 anställda i över 30 länder.

Kontaktpersoner

Andreas Johnsson

Marketing Manager

0433- 27 33 86

andreas.johnsson@nibe.se

Magnus Blomsterberg

HR-ansvarig

0433-27 30 00

magnus.blomsterberg@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
MARKNADSKOMMUNIKATION B2B TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

NIBE AB