saljjobb.se

Till Tengbom i Göteborg, med Sveriges näst största marknad inom arkitektur och samhällsbyggnad, söker vi nu en lika engagerad som erfaren marknadskommunikatör. Här blir du en nyckelperson i den strategiska utvecklingen av såväl kultur som varumärke.

Om teamet och kontoret
Först och främst: välkommen till oss på marknad & kommunikation. Vårt team består av en handfull specialister inom allt som rör intern och extern kommunikation på ett av världens mest innovativa arkitektkontor. Vi är snabba, kreativa, strategiska, kul (tycker vi själva) samt har en ledande roll i förflyttningen av Tengboms varumärke, erbjudande och kultur. Och kanske världens bästa jobb.

Tengbom flyttar hela tiden fram sina positioner och nu behöver vi dig som vill stärka vår närvaro i Göteborg. I nya lokaler invid Centralstationen jobbar du nära 120 kollegor som består av arkitekter, landskapsarkitekter, stadsplanerare, inredningsarkitekter och som tillsammans utgör Tengboms näst största kontor.

Om rollen
I rollen ingår du alltså i ett centralt marknadsteam, men ansvarar för intern och extern kommunikation för Tengbom Göteborg. Du agerar strategisk rådgivare till kontorsledningen i Göteborg i allt ifrån kommunikativt ledarskap, kulturförflyttning och förändringskommunikation till varumärke och sälj. Rollen är både strategisk och operativ, vilket innebär att du utifrån beslut planerar och genomför identifierade aktiviteter och event, samt producerar innehåll för både lokala och Tengbom-gemensamma kanaler. Du är också centralt ansvarig projektledare för pristävlingar. Självklart reser du en del till Stockholm för att träffa och samarbeta med resten av vårt team.

Om dig
Du gillar att jobba med många olika arbetsuppgifter i en tjänst där ingen dag riktigt är den andra lik. En doer som älskar kommunikation (precis som vi!). Vi ser gärna att du känner till branschen och marknaden i regionen och har ett personligt intresse för samhällsutveckling, arkitektur och design. Prestigelöshet är viktigt i allt vi gör, likaså viljan att bygga relationer och nätverk. Du är en vass skribent, konceptstark med känsla även för form. Tengbom Göteborg är en expansiv verksamhet i en stark marknad och behöver dig som kan bistå med affärsmässig rådgivning, formulera tydliga planer och därefter prioritera mot mål. Hos oss får du hela tiden utvecklas och driva utveckling inom en spännande organisation.

Marknadskommunikatör Tengbom Göteborg

Ort
Utgår

2019-03-29

Ansök nu

Dela detta jobb