saljjobb.se

Logo

Marknadskommunikatör till Plana Juridiska

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-10-24

Ansök nu

Marknadskommunikatör till Plana Juridiska

Om verksamheten

Plana Juridiska är ett spännande tillväxtbolag med runt 20 medarbetare som sitter i Täby Centrum. Du kommer att ingå i ett team med säljare, jurister och ekonomer som alla arbetar nära varandra för att driva verksamheten framåt. Plana Juridiska är en prestigelös arbetsplats som ger stora möjligheter till personlig utveckling.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta som Marknadskommunikatör hos ett spännande bolag med entreprenöriell känsla. Plana har gått igenom en varumärkesuppdatering och då arbetat med en extern byrå. Det fortsatta arbetet ska nu skötas inhouse, så i denna tjänst får du vara med i att från grunden skapa och driva samtliga marknads- och kommunikationsprojekt framåt. Du ansvarar för det strategiska och operativa arbetet samt driver igenom kommunikationen i alla kanaler. Du fungerar som bollplank för Planas Försäljningschef och är en doer som ser till att ideér blir till verklighet.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är följande;

- Ansvarig för att skapa content till hemsida, nyhetsbrev och sociala plattformar
- Digital text- och bildproduktion för web
- Planering och utformning av digitala marknadsaktiviteter
- Upprätta en strategisk kommunikationsplan och operativt utföra denna
- Uppföljning och analysarbete tillsammans med försäljningschefen

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att ha arbetat brett med marknadskommunikation. Det är viktigt att du är självgående och har arbetat både strategisk och operativt med egna kommunikationsprojekt. Kanske har du tidigare arbetat på byrå men vill nu arbeta inhouse med kommunikation? Vi ser att du är en kreativ, kommunikativ och affärsmässig person som brinner för digital marknadsföring. Det är av största vikt att du är en erfaren kommunikatör som kan komma in och starta igång projekt utifrån din egna analys och utvärdering av företagets behov. Du kommer samtidigt att fungera som bollplank för Planas Försäljningschef och se till att idéer blir till verklighet. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift samt är en van användare av Adobe programmen.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag på 100% under minst sex månader med stor chans till förlängning eller anställning för rätt person. Tjänsten är med omgående start men med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Plana har sitt kontor i fina lokaler i Täby Centrum och du kommer ingå i ett spännande team med många kontaktytor. Har du några frågor gällande uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef, Victoria Tjernström, på victoria.tjernstrom@jurek.se Varmt välkommen med din ansökan.

Sökord: Marknadskommunikatör, Kommunikation, Information, Marknad, Marknadskoordinator, Branding, Digital Marknadsförare

Dela detta jobb

Logo
Marknadskommunikatör till Plana Juridiska

Jurek Bemanning