saljjobb.se

logga

Marknadskoordinator

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Marknadskoordinator

M3 Bygg arbetar med entreprenadverksamhet inom Storstockholm och vårt erbjudande utgår från vår affärsidé: "Med kompetens, erfarenhet och engagemang ger vi trygghet genom hela byggprocessen, vilket höjer värdena i boende – och arbetsmiljöer".

Vi framhåller att vi är våra projekt, då det är därifrån vi syns, verkar, visar resultat och utvärderas. Vår gemensamma värdegrund i form av hur vi vill uppfattas sker via våra ledord: Delaktighet.Öppenhet, flexibilitet och förtroende.

Vi är idag ca 100 anställda och nu söker vi en Marknadskoordinator till vårt huvudkontor i Johanneshov.

Marknadskoordinator till M3Bygg AB

Om tjänsten
Som Marknadskoordinator hos M3 Bygg kommer du att arbeta med en stor variation av uppgifter inom marknadsområdet och du arbetar efter den marknadsplan som sätts av ledningen i samråd med dig. Du kommer att arbeta nära Marknadsansvarig vilken du också rapporterar till. M3 Bygg har ett gott renommé i branschen där vi värdesätter långsiktiga relationer med våra kunder och vi arbetar aktivt för att vår personal ska trivas. Vi bjuder in till allehanda aktiviteter, har bra förmåner och sitter i trevliga lokaler nära Globen.

I din roll som marknadskoordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bl a innebära:
- Skriva nyhetsbrev, pressmeddelanden, projektblad mm
- Ansvara för företagspresentation, skyltar, reklam, kundtidning mm
- Ansvara för hemsidan och sociala medier
- Fotografering, t ex av våra projekt
- Ansvara för aktiviteter/event inom sponsring, CSR, skolor, motionslopp mm
- Korrekturläsning
- Framtagande av profilerade arbetskläder
- Back up i växeln

Om dig
Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet av liknande tjänst.

Som person är du serviceinriktad och du besitter en mycket god kommunikativ förmåga och ser inga hinder med att exempelvis åka ut och fotografera på våra projekt. Du har ett intresse för marknadsfrågor och ett öga för det estetiska. Vidare är du prestigelös och hugger i där det behövs och du har lätt för att samarbeta med olika typer av människor.

Viktigt för tjänsten är:
- Mycket god svenska i tal och skrift
- Van användare av Officepaketet

Önskvärt för tjänsten är:
- Goda kunskaper i InDesign och Photoshop

Din ansökan
I detta uppdrag samarbetar M3Bygg med Jurek Marketing & Communication och du blir anställd som konsult hos Jurek. Tjänsten är en deltidsanställning på 2 dagar /vecka initialt med goda chanser till förlängning och utökad arbetstid.

Då urvalet sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lotta Köhler, lotta.kohler@jurek.se eller Martina Alexandersson, martina.alexandersson@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

 

Dela detta jobb

logga
Marknadskoordinator

Jurek