saljjobb.se

logga

Marknadskoordinator - B2B till Strandmöllen i Ljungby

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2020-12-02

Ansök nu

Marknadskoordinator - B2B till Strandmöllen i Ljungby

Om tjänsten

Strandmöllen söker nu dig som vill vara med och bidra till fortsatta framgångar i en verksamhet som präglas av innovation och utveckling. Du erbjuds en viktig roll med stor variation av arbetsuppgifter och då tjänsten är nyinrättad har du möjlighet att vara med och forma den utifrån din erfarenhet. Inom koncernen finns gedigen spetskompetens, mycket samarbete mellan olika professioner och ett ständigt förbättringsarbete som pågår som du blir en viktig del av.

 

Arbetsbeskrivning
I nära samarbete med danska och svenska kollegor inom marknad och försäljning arbetar du fram marknadsföringsstrategi och genomför den lokala implementeringen. Du bidrar till affärsutveckling och försäljningsstrategier och analyserar resultat utifrån uppsatta mål. Du projektleder kommunikationsprojekt och marknadsföringsprojekt såsom pressmeddelande, kundberättelser, nyhetsbrev, webbtexter, utställning, kampanjer. I tjänsten ingår att omvärldsbevaka konkurrens- och marknadssituation. Du handhar den digitala kommunikationen inklusive marketing automation och sociala medier.

 

Vi söker dig som


Din drivkraft ligger inom marknadsföring och kommunikation. Du har lätt för att tydliggöra budskap i text och formulera tekniska lösningar utifrån ett pedagogiskt och enkelt sätt. Du har lätt för att skapa goda relationer, är serviceinriktad och lyhörd för de behov som finns.
Som person är du noggrann, strukturerad och flexibel. Du har förmåga att agera lösningsorienterat och arbeta självständigt. För att trivas i rollen är det viktigt att du vill lära nytt och har ett nyfiket förhållningssätt.
Du har lämplig akademisk utbildning och några års erfarenhet inom marknadsföring/marknadskommunikation, gärna från en teknikintensiv bransch. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och förstår danska, har goda IT-kunskaper, och har vana att arbeta i CRM-system och i Excel.
För frågor kring tjänsten välkommen att kontakta Jeanette Hjalmarsson, telefon 072-142 12 72. Vi arbetar med löpande urval så välkommen att söka så snart som möjligt dock 2 december.
 

 

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Marknadskoordinator - B2B till Strandmöllen i Ljungby

Montico AB