saljjobb.se

logga

Marknadskoordinator till Aarsleff

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Marknadskoordinator till Aarsleff

Aarsleff är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av närmare 7000 medarbetare och har en omsättning på ca 18 miljarder SEK. I Sverige representeras Aarsleffgruppen av ledande specialister inom marina konstruktioner, schaktfri ledningsförnyelse, grundläggning och spårarbeten och har etablerade kontor i Umeå, Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping och Halmstad. Antalet anställda ökar och idag är vi ca 250 svenska medarbetare. Den gemensamma kulturen bygger på engagemang och professionalitet i alla delar av verksamheten. Läs mer på www.aarsleff.se

Nu finns möjligheten att axla den utvecklande och roliga rollen som marknadskoordinator hos Aarsleff Ground Engineering AB i Sverige! Till denna roll söker vi dig som är engagerad, självgående och en riktigt doer. Här får du både användning för din kreativitet, driv och kunskap inom marknadsföring!

Detta är en spännande möjlighet att få arbeta inom grundläggningssektorn i en roll där du får utveckla och leverera effektiva marknadsplaner i linje med organisationens och segmentets strategiska mål samt att lyfta företagets varumärke och deras produkter och tjänster.

Vad ingår i rollen som marknadskoordinator?
Som Marknadskoordinator ansvarar du för de dagliga marknadsaktiviteterna för Aarsleff Ground Engineering AB och Centrum Pile AB i Sverige, samt Aarsleff Norge AS och Sør-norsk Boring AS i Norge. Målet med ditt arbete är att utveckla och genomföra planer och aktiviteter som leder till en bredare medvetenhet om Aarsleff som företag, som i sin tur leder till ökade affärsmöjligheter för deras produkter och tjänster. Som Marknadskoordinator är du även uppdaterad på marknaden, trender samt andra aktörer för att säkerställa att marknadsåtgärderna leder till att uppnå företagsmålen på såväl kort- som lång sikt.

Arbetsuppgifter som kan förekomma är bland annat:

 • Utveckla & implementera marknadsplaner och marknadsstrategier

 • Ta fram marknadsmål

 • Stötta och utbilda de olika bolagen och deras organisationer för att höja deras marknadskunskaper

 • Bygga och underhålla företagens sidor i sociala medier såsom Facebook, LinkedIn mfl

 • Tillsammans med HR Chef utveckla och underhålla företagens Employer branding strategi

 • Implementera en intern kommunikationsstrategi för de olika bolagen

 • Implementera, underhålla och förbättra sökmotorer (Search engine performance SEO)

 • Mäta och optimera analysverktyg ex. Google Analytics.

 • Uppdatera broschyrer och andra dokument

 • Vara organisationerna behjälplig avseende mässor, seminarier och andra tillställningar

 • Delta vid Group Status Marketing Meeting en gång i månaden via Teams samt delta fysiskt en gång per år

 • Koordinera information och innehåll för Aarsleff GE nyhetsbrev och One Company magazine.

Till denna spännande roll söker vi dig som...
Har en mycket god förmåga att presentera och kommunicera såväl i tal som i skrift då detta utgör huvuddelen av arbetet. Då Aarsleff Ground Engineering återfinns i norra Europa och dess övergripande Marknadschef sitter i Storbritannien så behöver ovanstående kvalifikationer även gälla det engelska språket.

Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom Marknad och kommunikation. För att lyckas I denna roll behöver du även några års erfarenhet av digital marknadsföring, kommunikation samt content skapande. Stor vikt kommer att läggas på förmågan att kommunicera i skrift på såväl svenska som engelska.

Du erbjuds
En riktigt rolig roll som marknadskoordinator där ingen dag är den andra lik! Detta är ett hyrköp vilket innebär att du kommer att vara anställd som konsult hos jurek första 6 månaderna och därefter bli anställd direkt hos Aarsleff Ground Engineering AB. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på 031-712 83 50 alt julia.jarvholm@jurek.se

Varmt välkommen med din ansökan redan idag – vi arbetar med ett löpande urval & tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag!

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Marknadskoordinator till Aarsleff

Jurek