saljjobb.se

logga

Marknadskoordinator till IT-bolag i centrala Sthlm

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Marknadskoordinator till IT-bolag i centrala Sthlm

Vår kund inom IT management söker en driven Marknadskoordinator som är relationskapande, innovativ och stresstålig som vill jobba på ett snabbföränderligt företag placerat i centrala Stockholm. Företaget arbetar med en tjänst/applikation som är en specialanpassad för detaljhandel, gästfrihet, hälso- och sjukvård och logistik. 

I den här rollen så kommer du att snabbt komma in och avlasta operativt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara följande;

- Koordinera events och webbinarium inom Norden

- Ansvara för email-utskick via Hubspot

- Samordna och optimera material från externa översättare

- Samla in information och utföra marknadanalys

- Vilja resa i tjänsten för att stödja alla nordiska marknader (Sverige, Norge och Danmark)

Vi söker dig som har något års erfarenhet av liknande tjänst hos ett företag med snabbföränderlig miljö. Du har en eftergymnasial utbildning från Högskola eller Universitet inom relevant område. Du bör ha kunskap i hur man arbetar med Hubspot som marknadsföringsplattform och CMS. Har du även arbetat i Adobe Suite är det mycket meriterande. Det är ett krav att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Har du ytterligare kunskaper inom nordiska språk är detta mycket meriterande.

Som person är du serviceinriktad, problemlösande och en god kommunikatör. Du är digitalt kunnig, brinner för att leverera resultat och har inga problem med att arbeta mycket under höga arbetstoppar. Arbetstiderna är varierande då du arbetar med event och projekt, visst resande kan förekomma i tjänsten.

Dela detta jobb

logga
Marknadskoordinator till IT-bolag i centrala Sthlm

Jurek