saljjobb.se

loga

Marknadsområdeschef

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-27

Ansök nu

Marknadsområdeschef

Vi erbjuder
Inom Riksbyggen arbetar vi långsiktigt och utvecklar kontinuerligt vår verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov.

Rollen som Marknadsområdeschef för marknadsområde Norrbotten innebär att strategiskt liksom operativt leda och utveckla verksamheten i marknadsområdet. I din roll driver du och ansvarar för det lokala arbetet med att upprätta affärsplan, budget och prognos. Vidare har du personalansvar där du leder och coachar dina medarbetare/chefer och i samverkan arbetar för en god arbetsmiljö. En stor del i arbetet innefattar att utifrån kundinsikter säkerställa kvalitet och tillväxt samt följa upp resultat- och verksamhetsmål utifrån affär, organisation och individ.

Marknadsområde Norrbotten har en omsättning på ca 130 milj. och ca 75 medarbetare som arbetar med fastighetsförvaltning inom ekonomisk och teknisk förvaltning, drift och energi samt fastighets- och verksamhetsservice.

Vem är du?
Som person har du god affärsmässighet och är resultatorienterad med starkt driv, uthållighet och initiativförmåga. Du stimuleras av utmaningar och ser möjligheter. Du har god social och kommunikativ förmåga, är öppen, förtroendeingivande och prestigelös.  Du drivs av att bygga och vårda goda relationer såväl externt som internt.  Vidare är du van vid att identifiera förändringar i omvärlden, analysera dessa samt driva de förändringsprocesser som krävs för en framgångsrik affärsverksamhet. Du är en förebild vad det gäller företagets värderingar.

Kvalifikationer
-Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet genom lång och bred arbetslivserfarenhet.
- Dokumenterad erfarenhet av att leda och utveckla verksamheter med kunden i fokus men också av att driva förändringsarbete med gott resultat.
- Strategiskt och övergripande perspektiv samtidigt som du har handlingskraft att föra verksamheten och medarbetarna i organisationen framåt.
- Tidigare erfarenhet av att vara chef över chefer
- Körkort
- Meriterande med bakgrund från fastighetsbranschen

Tjänsten är placerad med utgångspunkt från vårt kontor i Luleå. Då resor inom främst marknadsområdet ingår krävs att du har B-körkort samt tillgång till bil.

Riksbyggen strävar även efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till www.riksbyggen.se under Jobb & karriär. Rekryteringen sker i samarbete med Experis, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Cathrine Lind tfn 070-5770618 eller cathrine.lind@se.experis.com.

Då rekryteringen pågår löpande ber vi dig att skicka in den omgående, dock senast den 2020-11-27.

Om Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Dela detta jobb

loga
Marknadsområdeschef

Riksbyggen