saljjobb.se

logga

Maskinsäljare AximaHäggbergs AB Norrköping

Företag Axima AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-22

Ansök nu

Maskinsäljare AximaHäggbergs AB Norrköping

OM AXIMAKONCERNEN

Aximakoncernen är ett maskinhandelsföretag verksamt på 21 platser i följande län; Västra Götaland, Värmland, norra Halland, Jönköping, Östergötland, Södermanland, Örebro och Kalmar län.

Aximas affärsidé är att förse lantbrukare och entreprenörer med rationella maskinlösningar samt tillhandahålla professionell service.
Genom engagemang, kunskap och service skapar vi konkurrenskraftiga mervärden för våra kunder.
Vi är ca 250 medarbetare och omsätter ca 1250 Mkr.
Vi representerar i huvudsak världsledande varumärken som Case IH, New Holland, JCB, Pöttinger, Toro, Bergmann, Husqvarna, Polaris, Suzuki, Fiat transportbilar med flera.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har stor drivkraft och initiativrikedom för att lyckas med försäljning av New Holland lantbruksmaskiner samt Aximas övriga sortiment.

Du ska kunna arbeta självständigt, målinriktat och kunna lösa kundens behov av kompletta maskinlösningar. Erfarenhet av lantbruks- och entreprenadmaskiner är ett plus men inte nödvändigt eftersom vi sätter stort värde på engagemang och personlighet.

Du skall ha lätt för att ta kontakt med kunder, både befintliga och nya. Du kommer att vara en viktig del i vårt team av medarbetare.

DINA KVALIFIKATIONER
För att lyckas med detta jobbet så är vi säkra på att du hittar lösningar på det mesta och är full av energi och uthållighet. Vi sätter mycket stort värde på kundfokus och du bör vara samarbetsvillig, flexibel och ha gott ordningssinne. Vi tror att du har arbetat inom lantbruk eller liknande arbetsuppgifter, samt att du är van att klara dagens krav på tillgänglighet och snabb service.

Bilkörkort är ett krav och datakunskaper samt engelska är meriterande.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse, snarast
Placeringsort: Norrköping

ANSÖKAN
Rekrytering sker löpande, ansök genom att fylla i formuläret.

UPPLYSNINGAR
Fredrik Nyström, 0702-728810, fredrik.nystrom@axima.se

Vi tror på våra ledord som är Engagemang - Tillgänglighet - Trygghet

Välkommen till www.axima.se

Dela detta jobb

logga
Maskinsäljare AximaHäggbergs AB Norrköping

Axima AB