saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Medarbetare extra delikatessavdelning

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Medarbetare extra delikatessavdelning

Vår vision ”Grönast på ön”! Ett ständigt pågående arbete hos oss för att sälja varor hållbart med fokus på Hälsa, Miljö & Ekologi. Förutom vårt stora miljöfokus är vi en matinspirerande butik som satsar på bra färskvaror och hög personlig service. Nöjda kunder är det viktigaste för oss och vi vill alltid ge bästa möjliga service och försöka överträffa våra trevliga kunders förväntningar. Vi vill att både kunder och personal ska längta till oss!
Förutom vårt stora miljöfokus är vi en matinspirerande butik som satsar på bra färskvaror och hög personlig service. Nöjda kunder är det viktigaste för oss och vi vill alltid ge bästa möjliga service och försöka överträffa våra trevliga kunders förväntningar. Vi vill att både kunder och personal ska längta till oss!
Vi söker dig som älskar mat och service och kan skapa glädje och energi i din arbetsdag med kunder och medarbetare.Du kommer att ingår i teamet och driften av vår manuella delikatess där ni arbetar som ett lag och självklart stöttar varandra.
Som person är du positiv, engagerad och serviceminded. Du sätter alltid kunden först och sprider gärna glädje till både kunder och kollegor. Vidare är du stresstålig och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du bör även behärska svenska språket i både tal och skrift.
Tjänsten är ett vikariat tom 6/6-23 med arbete varanna helg samt nån kväll i veckan.Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

 

Dela detta jobb

Medarbetare extra delikatessavdelning

Yobber AB