saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Montageplanerare / Innesäljare till Kranpunkten

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-23

Ansök nu

Montageplanerare / Innesäljare till Kranpunkten

Är du en person som trivs i en administrativ och koordinerande tjänst? Trivs du med att arbeta i en roll med många kontaktytor? Då har vi rätt tjänst för dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Kranpunkten har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Kranpunkten en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Kranpunkten AB är en ledande specialist inom lyftmaskiner till bygg och industri, med uthyrningsverksamhet etablerad i hela Skandinavien. Som specialist inom liftar, bygghissar, plattformar, hängställningar, teleskoplastare, truckar och tillhörande utbildningar har de sedan starten 1989 byggt upp stor erfarenhet och teknisk kompetens, där alla medarbetare ansvarar för att varje enskilt verksamhetsområde håller deras högt uppsatta kvalitetsmål. Företaget är ett expansivt företag som präglas av en familjär, trygg och prestigelös arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

I rollen som montageplanerare har du en koordinerande roll där du ansvarar för planering, administration och uppföljning av montage. Din arbetsdag är varierande och du arbetar med administrativa uppgifter där du även via telefon och mejl bistår kunder med maskinbeställningar och konsultation av maskinmodeller. I rollen arbetar du nära såväl montagechef som montörer.

Utöver ovannämnda arbetsuppgifter kommer du att arbeta som innesäljare där dina arbetsuppgifter innefattar uthyrning och försäljning av Kranpunktens tjänster. Därtill kommer du att arbeta med orderhantering och tillhörande administrativa arbetsuppgifter. Du erbjuds en gedigen introduktion för att kunna komma in i arbetet på bästa sätt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Erfarenhet av liknande administrativa och koordinerande arbetsuppgifter
• Teknisk grundkompetens och god maskinkännedom
• B-körkort
• God dator och systemvana, kunskap i Office-paketet
• Du talar och skriver obehindrat på svenska

Vi söker dig som är en lagspelare och har ett gediget intresse för teknik och maskin. För att trivas i rollen är det viktigt att du har ett medvetet kundfokus och tycker om att ge service. Du är lyhörd, engagerad och vill göra ditt allra yttersta för att hjälpa kunden. Att arbeta med problemlösning lockar dig och du har i tidigare arbete haft användning av din goda lösningsfokuserade inställning. Vidare tror vi att du drivs av att ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter och säkerställer att ditt arbete slutförs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Montage, montageplanering, innesälj, maskin, lift, bygghiss, montörer, administration, planering, koordinering, heltid, Uppsala, Kranpunkten

 

Dela detta jobb

logo
Montageplanerare / Innesäljare till Kranpunkten

Bravura