saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Mötesbokare till Infobric Fleet

Företag Bravura
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Mötesbokare till Infobric Fleet

Trivs du i en social yrkesroll där du driver ditt eget arbete framåt? Motiveras du av att arbeta målinriktat och vill ha ett flexibelt arbete? Då är du perfekt för rollen som mötesbokare hos spännande Infobric Fleet!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Infobric Fleet.

Om företaget

Allt började i Arboga, med sex ingenjörer som tillsammans hade en vision om att det borde gå att få saker att prata med varandra, det vi idag brukar kalla Internet of Things. Med ett stort engagemang växte bolaget i snabb takt med både nya medarbetare, lokaler men framför allt nya smarta tjänster.
Allt samlat under varumärket TelliQ. 2020 fick företaget nya ägare och blev en integrerad del av Infobric Group under namnet Infobric Fleet. Idag sysselsätter Infobric Fleet ca 70 medarbetare med fokus på att vidareutveckla deras tjänster mot framtiden och ta hand om de tusentals kunder som dagligen nyttjar deras system och lösningar för en enklare vardag.

Infobric Fleet utvecklar digitala tjänster som förenklar vardagen, ger beslutsstöd, och ökar lönsamheten till företag där fordon, maskiner och utrustning utgör en viktig del av verksamheten.

Infobric Group är en nordisk digitaliseringspartner för ett hållbart samhällsbyggande. Koncernen tillhandahåller en verktygslåda av nyckelfärdiga tjänster som är redo att integreras i deras kunders digitala ekosystem. Deras mission är att skapa hållbara byggarbetsplatser, där de tjänster dom levererar gör jobbet säkrare och enklare för hundratusentals människor varje dag.

Arbetsuppgifter

I rollen som mötesbokare är din främsta arbetsuppgift att självgående och under högt tempo skapa nya affärsmöjligheter för Infobric Fleets säljare, i form av att boka möten. Du arbetar i huvudsak med nykundsbearbetning i form av prospektering och mötesbokning via telefon och mejl. Vidare arbetar du med andra administrativt förekommande arbetsuppgifter i företagets prospekteringssystem och CRM system.

I rollen ingår du i ett ambitiöst team om sex personer, där alla hjälps åt och stöttar varandra för att utvecklas och nå framgång. Vid goda resultat och stort engagemang finns det på sikt stora möjligheter att utvecklas inom företaget.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasieexamen
• Talar obehindrad svenska
• Tidigare erfarenhet av mötesbokning eller telefonförsäljning är meriterande
• Högt personligt driv och höga ambitioner

Infobric Fleet tror på människors potential att utvecklas. Med rätt inställning och engagemang kan du uppnå vad som helst. I rollen som mötesbokare pratar du med många kunder dagligen och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Därtill lyssnar du in andra och har lätt för att anpassa dig och din kommunikation efter person och situation, du styr samtalet med professionalitet och leder kunden med en tydlig strategi. Du är noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt och du motiveras av att nå uppsatta mål. Vidare jobbar du ständigt för att varje dag utvecklas och bli bättre i din roll som mötesbokare.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Flexibelt, Stockholm eller Arboga
Lön: Fast lön + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: mötesbokare, Arboga, Stockholm, sälj, intervjuare, telefonintervjuare, företagssäljare, marknadsundersökare, säljassistent

Dela detta jobb

logo
Mötesbokare till Infobric Fleet

Bravura