saljjobb.se

NKA Industri

Företag Rexel Sverige AB
Ort
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

NKA Industri

Vill du vara med och utveckla våra nyckelkunder inom KAM Industri? Vi söker nu en NKA med placering i mellersta eller norra Sverige.

Tjänsten
Som National Key Account kommer du att ha ett nära samarbete med några av våra nationella nyckelkunder och ansvara för försäljning samt lönsamhet av dessa. Du kommer tillsammans med affärsområdeschef och filialchefer fastställa affärsplaner med strategi, mål och inriktning på säljarbetet mot industriella eftermarknadskunder (MRO) och maskin- skåpbyggare (OEM) inom ditt geografiska område.

I rollen ingår:

  • Förhandla, utveckla och leda försäljningsarbetet mot utvalda kunder och mål.
  • Budgetansvar för listade Industrikunder.
  • Ansvara för att upprätthålla en strukturerad kommunikation mellan teamet och enheterna/filialerna samt de centraliserade backoffice funktionerna.
  • Tillsammans med Inköp delta i förhandlingar med leverantörerna angående storkundsavtalen.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som är en dokumenterat duktig säljare inom industrisegmentet och är van vid att arbeta med konceptförsäljning på ett värdebaserat sätt. Du har ett utvecklat affärsmannaskap och har du dessutom branscherfarenhet från tillverkande industri, underhåll eller leverantörsled ser vi detta som en stor fördel.

Du är en van användare av Office-paketet samt har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. 

Personliga egenskaper 
Du är som person positiv, strukturerad och ansvarstagande och har en förmåga att arbeta självständigt. Du lockas av att vara en del av ett framgångsrikt team, som genomsyras av bland annat samarbete, engagemang, inspiration och glädje. Du är en god förhandlare och du har förmågan att vårda och utveckla goda och långsiktiga affärsrelationer. En förutsättning för att trivas hos oss är att du har ett brinnande intresse för teknik och nya möjligheter.

Kontakt med oss
Känner du att detta låter som en spännande utmaning och vill du vara med att driva vår satsning in i framtiden? Välkommen in med din ansökan!
Vill du veta mer om tjänsten eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Daniel Jackson, Affärsområdeschef Industri,  på telefon 0706-62 14 67
Då intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag.

Om företaget
Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 26 länder med 27.000 anställda och 140 miljarder SEK i omsättning. Rexel Sverige har en stark position genom våra tre varumärken Selga, Storel och Moel. Vi är närmare 800 medarbetare på 62 platser och har en omsättning på ca 5,4 miljarder SEK (2019). Vi erbjuder material för elförsörjning i alla typer av byggnader och har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar Sverige.
Läs mer om Rexel på rexel.se

Dela detta jobb

NKA Industri

Rexel Sverige AB