saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Nordic Social Media & Content Manager till RFSU AB

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-11-30

Ansök nu

Nordic Social Media & Content Manager till RFSU AB

Är sociala medier din hemmaplan? Tycker du känslan av att få till precis rätt tonalitet och relevans är svårslagen? Vill du jobba för ett bolag vars överskott skapar förutsättningar för en värld där människor är fria att bestämma över och njuta av sin kropp och sin sexualitet?

Då väntar en riktigt kul och intressant roll på dig. Vi på RFSU AB söker nämligen ny nordisk roll som Social Media & Content Manager. Följ med oss på resan där vi tillsammans ska bygga en helt ny varumärkes- och kanalstrategi för att stärka RFSUs styrka och relevans framåt.

Du är

Du är vår stjärna på sociala medier som förstår respektive kanals unika egenskaper, förutsättningar och möjligheter - för att få till den digitala dynamik som vi vet är möjlig. I din roll tar du fram och implementerar vår content-kalender för organiskt innehåll i våra digitala kanaler som framför allt TikTok, Instagram, LinkedIn, RFSU.com och kampanjsidor – allt utifrån en ny varumärkes- och kanalstrategi för hela Norden. Du ingår i ett nordiskt marknadsteam med kollegor i Stockholm, Oslo och Helsingfors. I ditt nära samarbete och avstämning med dina trevliga kollegor på marknadsavdelningen, förbundet, byråer och kreatörer kommer dina projekt- och produktionsledande styrkor till sin rätt. Det är ditt tonsäkra och engagerande innehåll och känsla för kanalval som kommer vara centralt för att lyfta detta starka och omtyckta varumärke till ännu högre höjder. Med din kunskap, nyfikenhet, öppenhet, sociala kompetens och laganda kommer du utvecklas och ha roligt på jobbet, samtidigt som du gör något riktigt meningsfullt. 

Du har

- En eftergymnasial, högskole/universitetsutbildning eller motsvarande inom digital kommunikation
- Minst ett par års erfarenhet av social mediaaktivering från en liknande roll eller bakgrund från en byrå
- Erfarenhet av social media och community management för etablerat varumärke med fokus på planering, implementering och skapande av content enligt varumärkes- och kanalstrategi
- Erfarenhet av att jobba med innehåll för TikTok, Instagram och LinkedIn
- Jobbat i ett CMS och publicerat innehåll för webben
- Mycket goda kunskaper i engelska då det kommer vara språket du använder främst i ditt arbete
- Erfarenhet av att jobba med Creative Cloud, i teamet finns en inhouse design resurs att tillsammans skapa medialt content med
- Erfarenhet av att jobba med produktionsledning

Du erbjuds

Rollen är en tillsvidareanställning vars omfattning är 100%. Du jobbar i en öppen och dynamisk kultur med entreprenörskap och team-känsla - med hela Norden som arena. Vi sitter tillsammans i Kista, jobbar hybrid och där vi emellanåt reser till kollegorna i övriga Norden.

Du söker

I denna rekryteringsprocess samarbetar RFSU AB med Jurek Marketing & Communication. För frågor kring tjänsten är du alltid välkommen att kontakta rekryteringskonsult Cajsa Malm, cajsa.malm@jurek.se eller Researcher Ann-Sophie Sandberg, ann-sophie.sandberg@jurek.se Vi ser fram emot din ansökan på www.jurek.se

Om RFSU AB

RFSU AB omsätter drygt 240 miljoner SEK, har god tillväxt och lönsamhet. Majoriteten av försäljning sker utanför Sverige till Norge, Finland och Danmark. RFSU AB:s främsta försäljningskanaler är dagligvaruhandeln, apotek och e-handel. Bolaget säljer produkter inom kategorierna kropp & hälsa samt sex & samlevnad. I produktportföljen finns starka nordiska varumärken som bland annat RFSU och Carmex men även lokalt starka varumärken som finska Sultan. RFSU AB ägs av förbundet RFSU och drivs 100% som övrig kommersiell verksamhet. Överskottet av försäljningen ger förutsättningar för förbundet RFSU (Riksförbundet för sexuell upplysning) att bedriva information och upplysning inom sex- och samlevnadsområdet.

Dela detta jobb

Logo
Nordic Social Media & Content Manager till RFSU AB

Jurek