saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Nu söker KONE Säljare med teknisk kompetens

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-11-30

Ansök nu

Nu söker KONE Säljare med teknisk kompetens

Brinner du för försäljning och vill representera ett marknadsledande företag? KONE är i en spännande utvecklingsfas och önskar att stärka sitt säljteam med en ny medarbetare inom Modernisering. Du kommer proaktivt och effektivt arbeta med försäljning av allt ifrån större uppgraderingar, större moderniseringar och kompletta utbyten av hissar hos KONEs nya och befintliga kunder.
 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Säljare inom modernisering får du chansen att självständigt identifiera och uppsöka kunder för att driva försäljning i projektform på en växande marknad. Några av de huvudsakliga arbetsuppgifterna är att ha kontinuerlig kontakt med olika fastighets- och förvaltningsbolag för försäljning av hissar i byggnader. Du kommer driva processen framåt från offert till avslut, arbeta med att ta fram den bästa lösningen för varje enskild kund utefter deras behov och önskemål.                  

Vem är du? 

• Du har gärna några års erfarenhet av att hantera säljprocesser vad gäller projektorienterad försäljning.
• Du känner dig bekväm med att hålla presentationer inför större grupper.
• Engelska och svenska hanterar du obehindrat i såväl tal som skrift.
• Goda datakunskaper, då vi arbetar i CRM-system samt MS Office.
• Du har gärna ett tekniskt kunnande eller intresse.
• Du triggas av att göra affärer och har tålamod för långa säljcykler
• Förmåga att skapa goda relationer både mot kunder och internt i bolaget.
• Vi söker dig som gärna har eftergymnasial utbildning med en för rollen relevant inriktning.

Som person är du förtroendeingivande med ett naturligt driv och energi. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du är en utåtriktad teamspelare. Du har en bra förståelse för vikten av den bästa kundupplevelsen vilket både genomsyrar arbetet och resulterar i långsiktiga relationer. För tjänsten krävs B-körkort.

Om Anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Malmö. Den innefattar ett fåtal resdagar per år och övernattningar kan förekomma.
Du erbjuds tjänstebil, bra förmåner samt goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Du har en fast månadslön och möjlighet till bonus.
Hos KONE arbetar du med trevliga, prestigelösa och erfarna kollegor med ett gemensamt fokus på att hjälpa människor att kunna röra sig smidigt, säkert och bekvämt inom och mellan byggnader enligt KONES vision KONE People Flow.

Om Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar KONE med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johan Friberg på johan.friberg@jurek.se eller Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se.

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR

KONE är ett av världens ledande företag när det gäller innovativa totallösningar för installation, underhåll och modernisering av hissar, rulltrappor, portar och automatdörrar. KONE erbjuder säkra och lättillgängliga förflyttningar åt flera hundra miljoner människor i alla delar av världen varje dag. Vi tror på att förbättra prestationer genom att inspirera, engagera och utveckla våra medarbetare. 2021 omsatte KONE 10 miljarder euro och hade ungefär 60 000 anställda i 60 länder. Läs mer om oss på www.kone.se.

 

 

Dela detta jobb

Logo
Nu söker KONE Säljare med teknisk kompetens

Jurek