saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Nu söker vi efter en skicklig kundansvarig inom industri- område Eskilstuna, Örebro och Söderhamn

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-24

Ansök nu

Nu söker vi efter en skicklig kundansvarig inom industri- område Eskilstuna, Örebro och Söderhamn

Är du en öppensinnad person som gillar att ta dig an nya utmaningar? Vi tror att du kan passa bra – precis som du är. Nu söker vi en bra kollega och kundansvarig. Vi söker ingen särskild personlighetstyp. Du kanske är snickare, arbetar på ICA eller i klädbutik. För oss spelar din bakgrund inte så stor roll. Vi tror på att vem som helst kan bli en duktig kundansvarig hos oss genom sina egenheter. Därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Om tjänsten

Kanske vill du, som oss, alltid lite mer? Lite lite längre? Varje dag? Vi gillar att lära oss mer, tar till oss saker lätt och är lyhörda inför såväl kunder som varandra. Det får gärna stämma in på dig också. Du kanske också gillar andra saker? Som resor, tjänstebil och förmåner som telefon och iPad. Sånt har vi. Som kundansvarig blir du en del av vår rikstäckande säljkår och bidrar med specialistkunskap samt är en utvecklande partner till våra kunder. Du kommer att sälja högkvalitativa produkter inom infästning och bygga starka relationer med byggföretag.

Du startar morgonen hemifrån och sätter dig sedan i bilen på väg mot ditt nästa kundbesök – Som kundansvarig utgår du sedan ifrån Eskilstuna, Örebro och Söderhamn med omnejd. Din telefon, paddan och bilen blir viktiga verktyg för att kunna utföra dina dagliga uppgifter.

Vi erbjuder:

  • Fast lön och tjänstepension

  • Coaching och utbildning

  • Tjänstebil

  • Telefon och iPad

Tillsammans gör vi dessutom härliga resor till länder som Spanien, Italien och England. Var med och välj vart vi åker nästa gång.

OM DIG

Som redan nämnt har vi egentligen inga särskilda krav på vem du behöver vara. Vi vill hitta en person som har rätt inställning, är framåtsträvande och motiverad. En oslipad diamant.

Du får också gärna:

  • Ha positiv energi och gilla att kämpa hårt.

  • Ha ett intresse för att göra affärer och det där lilla extra.

  • Arbeta långsiktigt, kvalitetsinriktat och ha hög närvaro i mötet med människor.

  • Sätta mål, gilla utmaningar och vara tävlingsinriktad.

  • Alltid ha en att vilja utvecklas.

Det är meriterande, men absolut inget krav, om du har erfarenhet från byggbranschen eller har en bakgrund inom idrott.

Vilka är vi?

ScanFast är ett rikstäckande familjeföretag med rötterna i Bohuslän och Uddevalla på den svenska västkusten. Vår verksamhet utgörs av en lösningsorienterad direktförsäljning till alla typer av byggföretag och byggindustrier i Sverige. Vi är specialister på tryckluftsdrivna verktyg som spikpistoler, eldrivna verktyg som najmaskiner och tillhörande infästning såsom najtråd, lös skruv och rullbandad spik. Kort sagt; Vi är specialister på infästning!

Träffa några av dina framtida kollegor:

Haris Ceric, kundansvarig

När jag fick veta om tjänsten hos ScanFast kände jag mig redo för något nytt, efter att ha känt att mitt dåvarande jobb var ganska enformigt. Jag ville utvecklas, både personligt, socialt och även professionellt. Jag längtade efter att träffa och få prata med människor, vilket jag idag får dagligen i min tjänst som kundansvarig. Jag får möjligheten att träffa människor, lära mig nya saker, sätta upp tydliga mål och får jobba självständigt med ett starkt förtroende från de i bolaget. Det gör att jag utvecklas, hela tiden. Hos ScanFast utmanas jag i min roll och stimuleras på många sätt och vis. Jag trivs verkligen här!

Martin Bråsth, kundansvarig

Innan jag började på ScanFast fick jag höra från flera runtom mig som sett tjänsten att jag skulle passa som kundansvarig, då jag är väldigt social och tydlig i dialog med människor. Eftersom jag började få ont i kroppen av mitt dåvarande yrke som snickare kände jag att det kunde vara dags för ett vägval om att göra något annat. Och så blev det. Som kundansvarig idag får jag använda mina kunskaper från tidigare i något helt nytt. Jag har roligt med kollegor och det finns en väldigt närvarande familjär känsla inom bolaget – det passar mig bra! Mina kollegor är även idag mina vänner. Utöver det känner jag mig fri och självständig i jobbet och får utvecklas varje dag.

Följ med på en spännande resa och bli en viktig komponent i ScanFasts utveckling!

Kontaktpersoner för tjänsten är:

Mikael Wiman mikael.wiman@scanfast.se 0727456727

Sigge Isaksen sigge.isaksen@scanfast.se 0727456731

Dela detta jobb

logga
Nu söker vi efter en skicklig kundansvarig inom industri- område Eskilstuna, Örebro och Söderhamn

Roi Rekrytering Sverige AB