saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Nu växer vi och söker en Senior Account Manager i Syd

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-09-16

Ansök nu

Nu växer vi och söker en Senior Account Manager i Syd

Trivs du i en företagskultur som kännetecknas av gemenskap, högt engagemang och nöjda kunder? Ta då chansen och bli vår nya kollega på Jurek i Malmö!

Hos oss får du utvecklas i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Jurek är en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda. Du kanske redan har sett vår VD och grundare Shervin Razani i Draknästet?

 

Nu satsar vi i syd och söker nya kollegor till vårt säljteam.

Arbetsbeskrivning
Vårt Team består idag av Rekryteringskonsulter, konsultchefer, researchers och en Key Account Manager. Nu vill vi boosta Region Syd med fokus på tillväxt och söker därför en Senior Account Manager som vill vara med på vår resa och bygga upp vår konsultaffär i Region Syd.

Du kommer att arbeta nära övriga säljavdelningen samt ha ett nära samarbete med konsultchefer och rekryteringskonsulter då vi tillsammans bildar ett oslagbart team.

I rollen som Senior Account Manager på Jurek ansvarar du för din egen kundstock och budget. Du ansvarar för att sälja in våra konsult- och rekryteringstjänster inom våra specialistområden tillsammans med våra duktiga specialister på leverans.
Du bearbetar beslutsfattare på olika chefsnivåer inom våra specialistområden Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen eller tidigare erfarenhet av tjänsteförsäljning. Har du en relevant eftergymnasial utbildning så är det meriterande men inget krav. I denna rekrytering går vi mycket på personliga egenskaper då vi vill fortsätta bygga vårt team med drivna och engagerade kollegor.

För att lyckas i rollen som Senior Account Manager bör du vara en kommunikativ relationsbyggare, en "people-person" som är prestigelös och närvarande. Vidare drivs du av att arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer.

Du erbjuds:
Vi erbjuder ett mycket stimulerande säljjobb med goda förtjänstmöjligheter på ett av marknadens mest framgångsrika rekryterings och konsultbolag. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå, stort kundfokus och hög kvalité. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler på Carlsgatan i centrala Malmö. Du erbjuds en marknadsmässig fast lön med ett mycket attraktivt provisionssystem.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Resarcher Johanna Kalered på 0707-369 359 eller johanna.kalered@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Om verksamheten
Jurek AB utsågs år 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och vill nu utöka vårt team med en Senior Account Manager till vårt Malmökontor. Du rapporterar till Regional Manager.

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi är idag ca 110 medarbetare internt och har 300 konsulter. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

Sökord; Senior Account Manager, Account Manager, Säljare, Kundansvarig, Rekrytering, Bemanning

 

Dela detta jobb

Logo
Nu växer vi och söker en Senior Account Manager i Syd

Jurek