saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Optimera Nacka/Värmdö söker en byggsäljare!

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-23

Ansök nu

Optimera Nacka/Värmdö söker en byggsäljare!

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Söker du efter ett omväxlande arbete i ett expansivt företag?
Vill du vara med och skapa kundservice i världsklass?
Då kan tjänsten som byggsäljare på Optimera i Nacka/Värmdö vara rätt för dig. Här jobbar ett sammansvetsat team där alla är med och bidrar till att vi ska vara den självklara destinationen för våra proffskunder.

Om tjänsten
Som byggsäljare på Optimera i Nacka/Värmdö får du en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett expansivt företag där du kommer att få arbeta med ett starkt varumärke som erbjuder innovativa och enkla lösningar, välplanerade enheter, kundanpassat sortiment och hög tillgänglighet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

• Försäljning av byggmaterial
• Byggtekniska samråd med kund
• Bearbetning och kontakt med nya samt befintliga kunder
• Kundansvar och förhandling gentemot kund
• Ordermottagning, offertskrivning och uppföljning

Optimera är en trygg arbetsplats med starka ägare och sunda värderingar - ett företag som satsar och bryr sig om sin personal och sina kunder.

Personprofil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning inom byggbranschen. Vi ser det som meriterande om du har lokal kännedom och ett upparbetat kontaktnät. Då du kommer att skapa långsiktiga relationer med våra kunder så är det av yttersta vikt att du är förtroendeingivande och socialt kompetent.

Som person är du prestigelös, jordnära och kan hantera utmaningar. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad, drivande och har ett välutvecklat kund- och affärsfokus.

Krav för att lyckas i rollen:

• Flytande svenska i tal och skrift

Vidare ser vi det som meriterande med körkort B men inget krav.

Övrigt
Start: Omgående enligt ök
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 6,30–15,30 alternativt 7,30–16,30
Plats: Optimera Nacka/Värmdö

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Konsultchef Jannica Skärvinge 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation
Affärsidé
Optimera skall vara den mest innovativa, professionella och effektiva bygghandelskedjan i Sverige med inriktning på proffs. Våra ledord är Personligt, Tryggt och Enkelt, något som vi hoppas att våra kunder känner i all kontakt med oss.

Optimera som varumärke etablerades 1996 i samband med en fusion av fyra anrika aktörer i Norge och Sverige. Nästa milstolpe var när Saint-Gobain, en av Europas största industrikoncerner, förvärvade Optimeragruppen år 2005. Optimeragruppen har sedan dess vuxit på den nordiska marknaden och ingår idag, tillsammans med Dahl Sverige AB, i divisionen Saint-Gobain Distribution Nordic.

Optimera ägs idag av Saint-Gobain, en av Europas största industrikoncerner med produktion och distribution av byggvaror, glasprodukter samt specialprodukter. Saint-Gobain finns i 67 länder, har drygt 170 000 anställda och omsätter årligen drygt 39 miljarder Euro.

Sök jobbet här 

Dela detta jobb

logo
Optimera Nacka/Värmdö söker en byggsäljare!

PerformIQ