saljjobb.se

logga

Orderadministratör omgående 

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2021-05-16

Ansök nu

Orderadministratör omgående 

Om tjänsten

Vi söker dig som är en erfaren administratör som vill arbeta hos vår kund med varierande och utmanande arbetsuppgifter. Det är ett uppdrag där du är anställd hos oss på Montico och sträcker sig året ut med möjlighet att bli anställd av kund därefter.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten arbetar du med olika kunder i samverkan med utesäljare som har det kommersiella ansvaret och andra interna avdelningar . Exempel på arbetsuppgifter är:
- Orderregistrering
- Orderbekräftelser
- Leveransbevakning
- Reklamationshantering

Även andra administrativa uppgifter och kundmöten ingår i tjänsten.

Vi söker dig som

För det här uppdraget söker vi dig som är en utmärkt administratör. Du behöver ha erfarenhet av orderhantering i ett producerande bolag och förståelse för hur det fungerar och kunna sätta dig snabbt in i vår kunds verksamhet och system. Goda kunskaper i Officepaketet, främst Word och Excel är nödvändigt liksom erfarenhet av att ha arbetat i något affärs/ERP-system. Som person tror vi att du är noggrann, har god känsla för ordning, har lätt att samarbeta och är flexibel och serviceinriktad.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska krävs både i skrift och tal.
Känner du igen dig? Välkommen med din ansökan omgående!

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 500 anställda och har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Orderadministratör omgående 

Montico AB