saljjobb.se

logga

ORDERADMINISTRATÖR TILL KUNDTJÄNST

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2021-06-29

Ansök nu

ORDERADMINISTRATÖR TILL KUNDTJÄNST

Vill du ha en intressant utmaning och arbeta med ett av Europas starkaste varumärken i energiteknikbranschen? Avdelningen Kundtjänst inom affärsområdet NIBE Energy Systems NES söker nu en Orderadministratör med placering i Markaryd.

NES ansvarar för försäljning av värmepumpar, pannor, varmvattenberedare etc under varumärket NIBE till dotterbolag, importörer m fl i framför allt Europa.

OM TJÄNSTEN
Som Orderadministratör arbetar Du bland annat med att lägga in ordrar som kommer in via telefon och mail, planering, leveransinformation samt fungerar som stöd till våra säljare. Tjänsten innehåller även kreditbedömning av kunder vilket görs tillsammans med ekonomiavdelningen samt alla sedvanligt förekommande uppgifter på en kundtjänst och försäljningsavdelning.

DIN BAKGRUND
Du är en ambitiös, flexibel och serviceinriktad person med ordningssinne och har erfarenhet från arbete på en kundtjänstavdelning. Du har god datorvana och goda språkkunskaper i båda svenska och engelska. 

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 29 juni. Ansök via röd knapp nedan. Önskas mer information vänligen kontakta vår kontaktperson nedan.

OM NIBE 
NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på 4,7 miljarder kr/år med cirka 1 300 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. 

NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier, en global koncern med kraftig tillväxt, cirka 18 700 anställda över hela världen och en årsomsättning på drygt 27 miljarder kronor. 

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

KONTAKTPERSONER
Arne Gustafsson
Kundtjänstansvarig för NIBE Energy Systems
0433-27 30 00
arne.gustafsson@nibe.se

Dela detta jobb

logga
ORDERADMINISTRATÖR TILL KUNDTJÄNST

NIBE AB