saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Ordermottagare / Kundtjänstmedarbetare till VetApotek

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-05

Ansök nu

Ordermottagare / Kundtjänstmedarbetare till VetApotek

Vi söker en ordermottagare/kundtjänstmedarbetare som kan kombinera arbete 2-3 dagar i veckan med pågående studier. Är du intresserad av extra inkomst under dina studier? Vänta inte med din ansökan till VetApotek i Malmö!

Om tjänsten

Detta är ett studentarbete som varar minst till sommaren. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos VetApotek. Du kommer att ha goda möjligheter att även på längre sikt att ha detta arbete vid sidan av dina studier.

Om företaget

VetApotek är en del av Evidensia Djursjukvård, som är ett djurapotek på webben. De specialiserar sig på djurläkemedel och kvalitetsprodukter för ditt djur. De säljer allt från mat och tillbehör till hunden, katten, hästen och gnagaren både i form av foder, leksaker och annat. Som samarbetspartner till Evidensia Djursjukvård, ett av Sveriges ledande djursjukvårdsföretag, besitter VetApotek kunskap om djurvård som hjälper oss att ge dig och ditt djur kvalitetsprodukter. Det arbetar farmaceuter på VetApotek som kan förse kunder med deras djurs läkemedel, produkter som lindrar besvär och kan ge råd.

Arbetsuppgifter

Arbetsdagen består av plock och pack kopplat till företagets e-handel. Du börjar dagen med att skriva ut plocklistor, hanterar de ordrar som finns, packar ner i lådor och ser till så att de är redo för att bli upphämtade av posten. Du tar även emot inleveranser, hanterar returer och ansvarar för viss administration i form av plocklistor och fraktsedlar samt hanterar inkommande samtal som kommer in genom företagets kundtjänst. Det kan förekomma en del tunga lyft.

• Plock och pack
• Inkommande samtal
• Administration
• Returer

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasieutbildning
• Pågående eftergymnasial utbildning
• Tidigare arbetslivserfarenhet av kundservice eller likvärdigt är meriterande
• Möjlighet att arbeta 2-3 dagar i veckan (dagtid - föredragsvis måndag till onsdag med viss flexibilitet)
• Klarar av tyngre lyft

I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team. Därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Du får energi av att umgås med nya människor, trivs bäst i sociala situationer och gillar att ha många kontaktytor. Du är en handlingskraftig person som ser till att saker blir gjorda och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du hjälper gärna andra med sina uppgifter när det behövs. Du anpassar dig fort till nya situationer och tycker det är roligt med nya utmaningar.

Övrig information

Start: December/Januari
Plats: Malmö
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:Lager, lagermedarbetare, order, ordermottagning, ordermottagare, orderhantering, orderhanterare, plock, pack, retur, logistik, kundtjänst, kundservice, service, deltid, student, studentjobb, Malmö, Skåne, Lund, Arlöv

Dela detta jobb

logo
Ordermottagare / Kundtjänstmedarbetare till VetApotek

Bravura