saljjobb.se

Ordermottagare till INR i Malmö

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-28

Ansök nu

Ordermottagare till INR i Malmö

Vill du arbeta med premium nordisk badrumsdesign på ett spännande företag som präglas av en vinnarmentalitet? Vi söker dig med ett starkt driv som arbetar målfokuserat och tar ett självständigt ansvar för ditt arbete. Du ska även vara strukturerad och trivas med administrativa arbetsuppgifter. Vänta inte med din ansökan då start är omgående!Om tjänsten

Academic Work söker nu för INRs räkning två ordermottagare som kommer arbeta på heltid från kontoret i Malmö. INR står för premium nordisk badrumsdesign med en intelligent insida - skapat i material som håller för hemmets tuffaste miljö i minst 15 år. INR designar, producerar och säljer badrumsmöbler, blandare samt handdukstorkar och är svensk marknadsledare på duschlösningar.

I rollen som ordermottagare blir du del av ett team om 15 personer. Dina primära arbetsuppgifter är orderläggning av beställningar som inkommer via ett ärendehanteringssystem. Du kommer även upprätthålla en god dialog med INRs kunder kring orderläggning via telefon och mejl. För att trivas i rollen behöver du vara affärsorienterad, orädd för att ta initiativ och ha en fallenhet för struktur och ordning.

Du erbjuds

 • En arbetsplats som präglas av drivna och engagerade medarbetare som alla strävar mot samma mål
 • Ett konsultuppdrag på initialt 6 månader, med god chans till förlängning

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Handlägga, planera och administrera inkommande order
 • Löpande kontakt med kunder via telefon och mejl
 • Besvara eventuella frågetecken i samband med orderläggning
 • Vårda kundrelationer, delvis genom snabb och korrekt orderhantering

Vi söker dig som

 • Talar och skriver svenska obehindrat
 • Har en god datorvana
 • Har ett genuint intresse för INR som företag

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med administration och kundkontakt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och motivation för tjänsten. Glöm därför inte att motivera i ditt personliga brev varför vi ska gå vidare med just dig!

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, 6 månader

 • Placering: Malmö

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och INRs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

INR står för premium nordisk badrumsdesign med en intelligent insida - skapat i material som håller för hemmets tuffaste miljö i minst 15 år. INR designar, producerar och säljer badrumsmöbler, blandare samt handdukstorkar och är svensk marknadsledare på duschlösningar. INR grundades 1988 i Skåne och har sitt huvudkontor i Malmö samt produktion i Jönköping och Malmö. Bolaget ägs sedan 2020 av danska badrumsmöbeltillverkaren Dansani. Huvudmarknader för INR är Sverige, Norge och Finland.

Ansök här

 

Dela detta jobb

Ordermottagare till INR i Malmö

Academic Work