saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Paid Media Specialist

Företag OOAK Relations
Ort
Utgår

2022-02-17

Ansök nu

Paid Media Specialist

Vi på Cure Media söker nu en Paid Media Specialist med fokus på paid social till vårt in-house marknadsteam - en nyckelroll för att möjliggöra vår fortsatta tillväxt och vår vision att bli förstavalet för varumärken och influencers i Europa!

I april 2021 fick vi för fjärde året i rad, och som enda aktör i Norden, utmärkelsen Top Influencer Marketing Agencies 2021 av Business of Apps i UK. Sedan 2019 är vi årligen även ett stolt DI Gasellföretag som ett av Sveriges snabbast växande och lönsamma företag.

Vad erbjuder vi dig?

I rollen som Paid Media Specialist erbjuder vi dig möjligheten att vara med på en spännande tillväxtresa och skaffa dig kunskap och erfarenheter i ett företag med stark företagskultur och stora utvecklingsmöjligheter, både i Sverige och internationellt.

Om rollen:

Som vår Paid Media Specialist kommer din huvudsakliga uppgift vara att ta arbetet med vår digitala annonsering och kundanskaffning till nästa nivå. Du kommer att arbeta med B2B-marknadsföring, både paid social och SEM, och vara en del av marknadsteamet med kollegor både i Stockholm och London.  

I rollen kommer du att ansvara för all paid media på samtliga målmarknader, primärt via verktyg såsom LinkedIn och Google Ads. Du kommer till exempel att:

 • Driva trafik, öka varumärkeskännedom och generera relevanta leads på bolag i vår fokusmålgrupp.

 • Vara delaktig i att sätta mål, budget och KPI:er för samtliga digitala kanaler.

 • Arbeta kontinuerligt med testning, optimering, mätning och analys för att konstant förbättra vår digitala performance. 

 • Hålla dig uppdaterad kring de senaste trenderna inom digital marknadsföring och B2B-marknadsföring för att ständigt kunna utmana och utveckla nuvarande strategier och arbetssätt. 

Vi söker dig som:

 • Har 1-3 års erfarenhet från en liknande specialist-roll inom paid social och SEM - till exempel på en marknadsavdelning eller som konsult. Inom B2B är starkt meriterande.

 • Har en relevant eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring.

 • God kunskap av att arbeta i Googles 360-svit, Facebooks och LinkedIns annonseringsverktyg samt Google Analytics. 

 • Talar och skriver flytande svenska och engelska - ytterligare språk är meriterande.

För att lyckas i rollen tror vi att du är: 

???? Resultatinriktad och initiativtagande - du brinner för att nå dina egna och bolagets mål, och du gör alltid det lilla extra för att nå dit. 

???? Analytisk och datadriven - du har en förmåga att kunna ta datadrivna beslut och gillar att grotta ner dig i siffror, för att kunna optimera och förbättra resultatet.

???? Nyfiken och lösningsorienterad - du drivs av att lära dig nya saker och är inte rädd för att testa nya tillvägagångssätt för att förbättra dina resultat. 

???? Kommunikativ och en teamplayer - du trivs i samarbete med andra och du ser det som en självklarhet att vara med och bidra till en härlig stämning i teamet. 

Förmåner:

 • Förmånlig lön, pension och försäkring

 • Friskvårdsbidrag och gemensam träning (tex padel) på arbetstid

 • MacBook och iPhone

 • 6 veckors betald semester per år

 • Möjlighet att bli delägare i företaget via optionsprogram

 • Centralt kontor på Birger Jarlsgatan 37 i Stockholm med ett glatt gäng av härliga kollegor!

 • Regelbundna afterworks och årliga konferensresor till ställen såsom Barcelona, Marbella och London.

Start: Omgående

Har du frågor om rollen eller om företaget? Tveka inte att höra av dig, eller ansök direkt till tjänsten! 

Om företaget:

Cure Media hjälper varumärken världen över att nå mätbara resultat genom strategisk och datadriven influencer marketing. Sedan 2014 har företaget varit med och drivit utvecklingen av branschen för influencer marketing, med egenutvecklade tech-lösningar och system, och vi är idag ledande i Norden.

Dela detta jobb

Paid Media Specialist

OOAK Relations