saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

PAID MEDIA SPECIALIST

Ansök nu

PAID MEDIA SPECIALIST

Här på Najell får du möjlighet att arbeta med ett snabbväxande bolag med högt satta mål. Vår omsättningsökning har legat kring 100% de senaste åren och vi har en ambition att fortsätta växa så de närmaste åren. Vi är idag starka i Norden och blickar ut mot resten av Europa och världen. Hos oss får du vara med på en riktigt häftig tillväxtresa som är få förunnat att ha upplevt.

Najell designar och säljer produkter för urbana föräldrar. Våra största produktkategorier inkluderar bärselar, babynests och åkpåsar.

Rollen

Najell letar efter att addera en hungrig Paid Media Specialist till vårt marknadsteam. Positionen är placerad i attraktiva lokaler i centrala Lund. Du förväntas ha:

  • Erfarenhet och/eller utbildning inom digital marknadsföring och annonsering.

  • Vara kreativ och styra marknadsteamets annonsering på olika plattformar.

  • Utveckling av vår SEM och SEO.

  • Expertkunskap inom analys och arbete i system för annonsering och Excel/Google sheets.

  • Stort affärsmannaskap och intresse för e-handel.

  • Det kommer ges goda möjligheter att forma och utveckla rollen framåt allteftersom vi fortsätter växa som bolag.

Vårt erbjudande

Vi är ett tight team som arbetar hårt för att nå våra mål. Vi bidrar individuellt inom våra roller inom marknadsföring, produktutveckling, inköp och försäljning men vi har också en stark vilja att hjälpa varandra och se till att helheten blir bättre. Det här gör oss starkare och så har vi roligare än de flesta teams och vi är övertygade om att det är en del av vår framgång. Vi är ett växande bolag vilket gör att det finns gott om utrymme för personlig utveckling tillsammans med bolagets utveckling. Vi är idag starka i Norden och blickar ut mot resten av Europa och världen. Hos oss får du vara med på en riktigt häftig tillväxtresa som är få förunnat att ha upplevt.

Är det dig vi letar efter?

Ansökan

Klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi vill lära oss mer om dig och varför du skulle passa bra in hos oss på just den här tjänsten. Ansökningar hanteras löpande så vänta inte med din ansökan.

Om oss

Najell grundades 2012 och utvecklar produkter för urbana föräldrar. Vi är baserade i centrala Lund där vårt internationella team förbättrar och utvecklar starka produkter till föräldrar och barn. Läs mer om oss och vårt varumärke på www.najell.com.

Dela detta jobb

logo
PAID MEDIA SPECIALIST

Workspace Recruit