saljjobb.se

logga

Partner Sales Manager

Företag Swedbank Pay
Ort
Utgår

2021-10-12

Ansök nu

Partner Sales Manager

Starka tillsammans - Bli en av oss 

Som en av Nordens främsta inom betallösningar kan vi erbjuda en stimulerande och kreativ arbetsmiljö. Vi är öppna för nya idéer och arbetssätt, samtidigt som vi alltid strävar efter att göra det enkelt och lätt för våra kunder.

Hos oss kan du utveckla din kompetens tillsammans med engagerade ledare och kollegor. Vill du utmanas i din yrkesroll och arbeta i en stark gemenskap där vi tar hand om varandra, samtidigt som vi visar varandra uppskattning, är vi rätt arbetsplats för dig.  

Nordic Partner Sales är ett nordiskt team som arbetar från våra kontor i Sverige, Norge och Danmark. Vi är länken mellan våra produkter/tjänster och våra partners. Tillsammans ansvarar vi för försäljning och tillväxt, men framförallt ser vi till att skapa och upprätthålla goda relationer med våra partners.

Som Partner Sales Manager hos oss kommer du att ansvara för relationer och försäljning gentemot våra partners med fokus på betaltjänster kopplade till kassasystem i fysisk miljö. I rollen ingår ansvar för nyförsäljning genom att skapa nya partnerskap samt att underhålla och utveckla befintliga partnerskap. Du har i din roll ett helhetsansvar för dina partners och vi kommer arbeta mot uppsatta mål och löpande följa upp dem. 

Vi letar efter dig som älskar att jobba inom försäljning, skapa relationer och har en ambition om att fortsätta utvecklas genom att vara en del av Swedbank Pays satsning framåt.

Du trivs i en roll där du kan driva försäljning mot partners och drivs av att lyckas genom goda samarbeten, både internt och externt. Din roll kommer innefatta resor, samt försäljning via telefon eller digitala verktyg. Du ser positivt på att samarbeta i grupp, men är även driven av att arbeta självständigt och effektivt med ett stort mått av eget ansvar. Du bör även vara duktig på att kommunicera i tal och skrift samt gilla att inspirera och att bygga relationer. 

Är du kreativ, nytänkande, brinner för kunder/partners och kan det här med att sälja - Då är du rätt för oss!

Vi vill att du:

  • Har erfarenhet av att arbeta med betaltjänster kopplade till kassasystem i fysisk miljö

  • Behärskar flytande minst ett av de nordiska språken samt engelska i tal och skrift

I övrigt ser vi det meriterande om du även har:

  • Utbildning och/eller tidigare erfarenhet av försäljning, gärna partnerförsäljning

  • Övergripande kunskap av vårt produktutbud

  • Erfarenhet av försäljning inom betaltjänster

Vad kan vi erbjuda dig? Tillsammans med drivna och inspirerande kollegor får du vara en del av Swedbank Pays satsning inom försäljning via partners. Oavsett om du sitter i Visby eller Stockholm kommer du få ta del av en härlig arbetsmiljö där du kan utvecklas och trivas.

Vill du bli vår nästa Partner Sales Manager? Skicka din ansökan redan idag! Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Placeringsort: Stockholm eller Visby

Sista ansökningsdag är 2021-09-19. Ansökningarna behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor gällande tjänsten kontakta, Niklas Öjefors, Head of Nordic Partner Sales.

Finansförbundet: Heidi Larsson +46 498-20 97 58  
SACO: Sofia Enekvist +46 702 788 106

Vi har redan valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför kontakt från externa rekryteringsfirmor och annonsförsäljare. 

PayEx är en av Nordens främsta leverantörer av kompletta betallösningar och består av två affärsområden: PayEx Ledger and Factoring och Swedbank Pay.

På Swedbank Pay jobbar vi tillsammans för att skapa en värld där betalningar mellan köpare och säljare kan ske så tryggt och enkelt som möjligt – oavsett om mötet sker online eller i butik. 

Vi drivs av innovationskraft och vår strävan efter att hjälpa människor, företag och samhällen att växa. Idag är vi ett av de ledande företagen inom betallösningar med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Något som inte hade varit möjligt utan våra engagerade och kompetenta medarbetare! Vår verksamhet genomsyras av våra värderingar – Öppen, Enkel och Omtänksam i allt vi gör.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer. 

Ytterligare information

  • Distansarbete

    Tillfälligt distansarbete

 

Dela detta jobb

logga
Partner Sales Manager

Swedbank Pay