saljjobb.se

Med anor från 1868 är Hvilan Utbildning Sveriges främsta utbildare inom den gröna näringen, trädgård. Hvilan Utbildning ägs av branschen, GRO - den Gröna näringens riksorganisation och har verksamhet i Kabbarp, Lund och i Stockholm. Hvilan Utbildning bedriver gymnasium, språkintroduktion, YH-utbildningar, YrkesVux, arbetsmarknadsutbildningar, Yrkesintroduktion och Yrkes-SFI samt anordnar utbildningar på direkt uppdrag av branschen. Utbildningarna är både studie- och yrkesförberedande.

Praktikant sökes under hösten 2019 under minst 10 veckor. Detta för att du ska få ut så mycket som möjligt av din praktik. Vi söker dig som utbildar dig inom kommunikation, marknadsföring, digital strategi eller liknande för praktik på vår marknadsavdelning. Du kommer att samarbeta med alla oss på marknadsavdelningen och vara delaktig i planering och koordinering av marknadsföringsaktiviteter för alla våra utbildningar och skolor. Du hjälper till med att göra research och ta fram beslutsunderlag, planera och koordinera marknadsaktiviteter och skapa målgruppsanpassad kommunikation.

Få möjligheten att arbeta på en marknadsavdelning på ett företag i ständig utveckling och med stora ambitioner. Var med och bidra i ett glatt team med högt i tak. Vi ger dig en närvarande handledning i ditt arbete och låter dig utvecklas och arbeta efter tydliga och motiverande mål.

Som person är du driven, analytisk och har ett stort intresse för marknadsföring och analys. Förkunskaper i InDesign, Illustrator och Photoshop är ett stort plus. Praktiken är förlagd till vårt kontor i Kabbarp utanför Åkarp.

EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER:

  • Arbete som projektassistent
    • Vid event så som mässor, julmarknad, öppet hus mm.
    • Arbetsuppgifter så som framtagning av marknadsföringsmaterial, göra beställningar samt övriga administrativa uppgifter
  • Uppdatering av Hvilans sociala medier
  • Framtagning av enklare grafiskt material
  • Organisera och strukturera Hvilans bildarkiv
  • Uppdatering och enklare redigering av hemsida och digitala kanaler
  • Text- och bildproduktion

PRAKTIK INOM EVENT OCH MARKNADSFÖRING PÅ HVILAN UTBILDNINGS MARKNADSAVDELNING

Ort
Utgår

2019-06-27

Ansök nu

Dela detta jobb