saljjobb.se

logga

PRE SALES AGENT TILL VERISURE I LINKÖPING

Företag Verisure
Ort
Utgår

2020-05-15

Ansök nu

PRE SALES AGENT TILL VERISURE I LINKÖPING

Verisure Sverige AB är sedan starten störst på hemlarm i Sverige och Europa.

Med fler än 300.000 nöjda kunder och över 30 år i branschen är vi en erfaren, trygg och kompetent leverantör av säkerhet både på företaget och i hemmet.

Om tjänsten
Som presales agent har du daglig kontakt med våra kunder och larmsäljare då du har ett övergripande ansvar för att de samtal som kommer till oss är de rätta samtalen.

Du är filtret mellan våra kunder och våra innesäljare. I tjänsten bemannar du vår telefon för inkommande samtal från kunder som önskar komma i kontakt med en säljare eller säkerhetsrådgivare.

I rollen som Pre Sales Agent är är ditt mål att våra kunder snabbt och proffessionellt får hjälp med sitt ärende, oavsett om de väljer att ringa in eller maila sina frågor.

I tjänsten kommer du även att arbeta med att ha många bollar i luften. Du tar dagligen emot en stort antal inkommande samtal , som du sedan ska koppla vidare till rätt person.

Du kommer att ingå i ett stort team fullt med härliga männsikor . Du får givetvis utbildning i alla dina arbetsuppgifter för att smidigt komma in i tjänsten på ett välkomnande och bra sätt.

Om dig som person

Vi söker dig som har ett naturligt engagemang, älskar kundservice och är strukturerad. Ordning och reda tilltalar dig och du hittar snabbt bra tillvägagångssätt för att hålla ordning bland dina ärenden.

Om du är lyhörd och kan kommunicera på ett förtroendeingivande sätt kommer du lyckas mycket bra i rollen.

Du trivs med dator som arbetsredskap och känner dig trygg med kundkontakt över telefon. Har du tidigare trivts i roller där du har fått vara spindeln i nätet så är detta tjänsten för dig.

Du är säljarnas vardagshjälte, varje dag. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande är om du tidigare har arbetat administrativt och med kundkontakter över telefon och mail. Vi ser gärna att du har god kännedom i officepaketet.

Låter detta intressant?

Varmt välkommen med din ansökan! Notera att tjänsten är ett vikariat med start 5/1 2020 till och med 30/9 2020.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Anna Rondahl 0723-88 60 21.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Sista ansökningsdag är onsdag den 18/3.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

logga
PRE SALES AGENT TILL VERISURE I LINKÖPING

Verisure