saljjobb.se

Presale/Insidesales MDS

Företag Visolit
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-16

Ansök nu

Presale/Insidesales MDS

Vill du jobba i ett spännande och framgångsrikt företag i tillväxt som satsar på tydliga framgångsfaktorer? Vi erbjuder ett spännande och kul jobb med stor frihet och personligt ansvar. Vi söker dig som vill jobba tillsammans med de bästa kollegorna OCH de bästa kunderna! Vi vill att du ska växa tillsammans med oss!

Du kommer att ingå i affärsområdet Product & Logistics och ingå i Säljteamet. Inom affärsområdet förser vi både Offentliga och Privata kunder med kundanpassade lösningar/tjänster inom produktförsörjning, licenser, datacenter, utskrift & dokumenthantering, IT-arbetsplats som tjänst, finansiering och logistik. Vi erbjuder även IT-tjänster, där projektledning, traditionella infrastrukturkonsulttjänster, resurskonsulttjänster, servicedesk, garantihantering och rådgivning ingår. Nu söker vi en ny stjärna inom dokument- och utskrifthantering där huvudsakliga arbetsuppgifter är fokuserade på att hantera order och vara tekniskt stöd till affären inom dokumenthantering. 

I rollen som Presale/Insidesales MDS kommer du att
Vara ett tekniskt stöd och axla en innesäljfunktion för mjukvaror och hårdvaror relaterat till dokumenthantering. Rollen innebär även att vara med i utvecklingen av nya och befintliga kunder samt tjänster inom området. Tjänsten innebär att arbeta nära leverantörer för att hålla sig uppdaterad om mjukvaror och hårdvaror inom dokumenthantering. 

Vi erbjuder dig:
För oss är det jätteviktigt att du trivs, mår bra och utvecklas. Vi sätter trivsel och arbetsmiljöfrågorna högt på agendan och har även särskilt goda personalförmåner bland annat vad gäller hälsa, trivsel och friskvård.
• En kul roll i ett härligt team där du bidrar, är delaktig och kan påverka.
• Fredagsfrukost, AW, kul aktiviteter ihop med kollegor och mycket förmånligt friskvårdsbidrag m.m
• Goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar inom Nordens ledande specialistverksamhet inom molntjänster. 
• En tjänst i ett tillväxtbolag med många spännande utmaningar och möjligheter framöver. En unik möjlighet att påverka framgången för ett företag med höga ambitioner och snabb utveckling.
• Din kompetens och kunskap är viktig för oss, vi ger därför goda möjligheter till kompetensutveckling och utbildningar, bland annat i samarbete med vår samarbetspartner Microsoft samt inom Visolit Academy.

Vem är du?
För att klara av rollen krävs det att du har några års erfarenhet av IT och/eller Copy-branschen. 
Vi tror att du är självgående, tar ansvar samt kontinuerligt vill utveckla dig själv och dina ansvarsområden. Du har en hög social kompetens och är prestigelös i din natur. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad och gillar att samarbeta med andra i team eller i projektform för att nå uppsatta mål likaväl som att du arbetar självständigt mot målbild.

Du har även:
• Tidigare säljerfarenhet
• Microsoft Serverkompetens
• Kunskap inom Office365 och Microsoft Klient-OS
• B-körkort
• Mycket god förmåga i att uttrycka dig i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Har du dessutom arbetat med mjukvaror inom dokumenthantering, dokument- och utskrifthantering tidigare så ser vi det som meriterande

För denna tjänst genomför vi löpande intervjuer vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Var med i vårt team! Vi tror på potentialen att omfamna och dela kunskap, styrkan att uppnå något tillsammans och de möjligheter som ligger i utveckling och förändring. Embrace knowledge, Achieve together och Empower Change är våra kärnvärden och viktiga för oss. Om vi lyckas tillsammans, måste alla dra i samma riktning.

Varmt välkommen till oss, vi ser fram emot din ansökan!

Om Visolit
Visolit har stor erfarenhet av molntjänster, digitala samarbetsverktyg, infrastruktur och säkerhet, med vilken vi hjälper kunder att utnyttja morgondagens lösningar. 
Vårt motto är ”Every challenge needs a partner”,så oavsett vilken utmaning kunden står inför, ska de veta att Visolit är en partner att lita på.Vi tror på potentialen i att omfamna och dela kunskap, styrkan i att uppnå något gemensamt och möjligheterna som ligger i utveckling och förändring. Därför är våra kärnvärden Embrace knowledge, Achieve together och Empower change. Vi har ca 1100 anställda på 11 orter i 4 länder och över 2000 kunder i Norden. Visolit är i stark tillväxt och hos oss har du stora möjligheter för vidareutveckling. För mer information, se www.visolit.se

Kontakta oss

Carina Liljeström 
Försäljningschef
010-7222924

Dela detta jobb

Presale/Insidesales MDS

Visolit