saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Press- och webbkommunikatör till Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje

Ansök nu

Press- och webbkommunikatör till Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje

Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) är ett unikt samarbete mellan Norrtälje kommun och Region Stockholm. Uppdraget är att tillgodose kommuninvånarnas behov av hälso- och sjukvård samt omsorg. KSON har därmed unika förutsättningar att sömlöst tillgodose invånarnas behov av effektiva helhetslösningar och styrs av en direktion med förtroendevalda från Region Stockholm och Norrtälje kommun.

Om tjänsten

I rollen som press- och webbkommunikatör kommer du främst att arbeta operativt med kommunalförbundets medierelationer och annan extern kommunikation. I tjänsten ingår bland annat att:

  • stödja medarbetarna i samband med presskontakter och stötta våra talespersoner i samband med intervjuer

  • skriva nyheter, pressmeddelanden och andra texter för vår webbplats

  • utveckla vår webbplats med digitala lösningar och information

  • bidra till att utveckla vår kommunikation genom bland annat att utveckla kommunalförbundets kommunikation och närvaro i sociala medier, samordna kommunalförbundets övergripande kommunikationsplanering och genomförande

  • serva media och ta emot inkommande förfrågningar och genomföra research 

Arbetsbeskrivning

I rollen arbetar du brett med frågor som rör våra ansvarsområden och är stöd vid våra externa kontakter. Du kommer att arbeta med kommunikationsaktiviteter som till exempel att arbeta fram och skriva webbtexter och delta i framtagande av rapporter och jämförelser för publicering på vår hemsida och intranät. Du kommer även att arbeta med uppföljning och omvärldsbevakning. I rollen ingår även att delta i det övriga arbetet på kommunalförbundet, bland annat med kriskommunikation, driva projekt och ge utbildningsinsatser för våra medarbetare samt att arbeta med innehåll för vårt intranät.

Med värdegrunden tillit, öppenhet och pålitlighet som bas bidrar du till god kommunikation, dialog och samarbete. Du har intresse av att utveckla nya arbetssätt och bidrar till att skapa en innovativ kultur för att hitta unika lösningar som är både kvalitetshöjande och kostnadseffektiva.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom kommunikationsområdet alternativt motsvarande utbildning eller erfarenhet som vi betraktar som likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av kommunikatörsarbete samt presskontakter och/eller erfarenhet från webbredaktionellt arbete.

Du uttrycker dig mycket väl både muntligt och skriftligt och har förmåga att förklara komplexa frågor på ett begripligt sätt för olika målgrupper. Som person är du prestigelös och trygg i din roll som kommunikatör. Du har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du är bra på att samarbeta och bygga relationer. Utöver detta är det meriterande om du har erfarenhet av:

- webbpublicering och arbete med verktyg för sociala medier

- arbete inom offentlig sektor

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Uppdraget förutsätter att du har förmåga att se de behov som verksamheten har och arbeta och prioritera bland parallella uppdrag.

Om arbetsplatsen

Tjänsten är placerad vid ekonomi- och kansliavdelningen där våra administrativa stabsfunktioner finns. Du kommer att arbeta nära förbundsdirektören och dennes ledningsgrupp.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete på en intressant och unik arbetsplats.

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Heltid

Tillträde datum enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-09-20

Sista ansökningsdag:

2022-10-20

Typ:

Kultur, Media, Design

Tjänst:

Kommunikatör

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Förbundsdirektör

Maria Johansson, maria.johansson@norrtalje.se, 073-962 34 27

Ekonomichef

Ulrika Lindberg, ulrika.lindberg@norrtalje.se, 073-558 21 54

Facklig representant SSR

Sara Andersson, sara.andersson@norrtalje.se, 0176-71194

Facklig representant DIK

Ann-Charlotte Ildvad, ann-charlotte.ildvad@norrtalje.se, 0176-73474

Kommunalförbundet har avtal med många utförare och driver även vård och omsorg i egen regi i det helägda bolaget Tiohundra AB. Budgetomslutningen uppgår till cirka 2,8 miljarder kronor och vi har idag cirka 90 medarbetare med huvudsakligen beställar-, ägar- och myndighetsuppdrag. Mer information om Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje (KSON) hittar du på Norrtälje kommuns hemsida.

Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk. Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran. Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster. Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Dela detta jobb

logo
Press- och webbkommunikatör till Kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje

Norrtälje kommun