saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Proaktiv Innesäljare

Ort
Utgår

2022-06-29

Ansök nu

Proaktiv Innesäljare

Atlas Copco Industrial Technique söker en innesäljare med direkt kundansvar till region Mellansverige.

Atlas Copco Industrial Technique är marknadsledande för monteringslösningar och tjänster till en mängd olika branscher. Några av våra kunder är ABB group, Volvo Group, Epiroc, Scania, SAAB och Toyota. Genom vårt kunnande, våra produkter och tjänster hjälper vi våra kunder att producera sina produkter så effektivt och hållbart som möjligt. Det är en dynamisk försäljningsmiljö där våra medarbetare får frihet att agera och testa nya idéer för att generera resultat.

Om rollen

Ditt uppdrag är att tillsammans med utesäljare proaktivt driva försäljning i region Mellansverige. Du kommer att ha ansvar för att upprätthålla och utveckla långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder.

Som innesäljare kommer du i huvudsak att driva säljprocessen på distans men rollen innefattar även en viss del fysiska kundbesök. Detta innebär allt ifrån att följa upp och stänga öppna affärsmöjligheter, hantera och kvalificera inkommande förfrågningar samt att utveckla affärsmöjligheter för cross-selling/up-selling.

Arbetet innebär att självständigt kunna sälja Atlas Copcos standardsortiment där behovet av direktkontakt på plats hos kund inte är lika stort.
En del av arbetet består också av att skapa nya kundrelationer med hjälpa av bl.a. digital marknadsföring.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat med teknisk försäljning och distribution.

  •  Du innehar teknisk gymnasieexamen, och/eller högskoleexamen eller har skaffat dig en likvärdig teknisk kompetens genom arbetslivserfarenhet.

  • Goda kunskaper i CRM

  • Office 365 

  • Kunskaper i engelska och svenska samt körkort är ett krav för tjänsten.

Som person känner du igen dig själv i ord som affärsmässig, strukturerad, kommunikativ, entusiasmerande och jordnära. Du har också förståelse och intresse för marknadsanalys med förmåga att omsätta underlag i rekommendationer och processer.
Du har lätt för att bygga nya relationer och lägger stort fokus på kunden. 

Vad vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig möjlighet till utveckling och som medarbetare hos oss vill vi att du ska lyckas. Du erbjuds ett flexibelt jobb med stort eget ansvar i ett företag med starkt varumärke och en organisation med mycket energi och glädje. Här omfamnas dina idéer och du slutar aldrig lära dig. När du växer, växer Atlas Copco och för att lyckas med det erbjuder vi våra medarbetare en god arbetsmiljö, attraktiva förmåner, utbildningar och de verktyg som du behöver.

Lokalisering
Vi tror att du som söker bor i Västerås eller runt närliggande områden. Vi kan erbjuda kontorsplats på ett av Atlas Copcos kontor i Västerås. Tjänsten innebär resande inom regionen.

Intresserad av att vara en del av vårt team? Följ med oss på vår resa för en bättre morgondag.

Passionate people create exceptional things

Did you know that the solutions we develop are a key part of most industries? Electronics, medical research, renewable energy, food production, infrastructure and many more.

We´re everywhere! Working with us means working with the latest technologies and groundbreaking, sustainable innovations. With our inclusive and caring environment, you get the support and inspiration you need to grow.

Here, your ideas are embraced, and you never stop learning. 

Dela detta jobb

Proaktiv Innesäljare

Atlas Copco Industrial Technique AB