saljjobb.se

Proaktiva innesäljare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Proaktiva innesäljare

Privat Försäkrings uppdrag är att erbjuda befintliga och potentiella privatkunder marknadens mest uppskattade kundmöten via telefon och digitala kundkanaler. Det innebär för oss att ge kunden rätt service, aktivt erbjuda kunder att bredda sitt engagemang samt att vårda befintliga kundrelationer för att skapa kundupplevelser som överträffar kundens förväntningar. 

Om jobbet  

Som proaktiv innesäljare kontaktar du både befintliga och nya kunder på telefon, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är försäkringsrådgivning och behovsanpassad försäljning. Du ingår i ett starkt säljteam och jobbar mot tydligt uppsatta mål där kundnöjdhet och försäljning är i fokus.  

Vi är måna om att du ska känna dig trygg in din roll och ger rätt förutsättningar för att lyckas. Inledningsvis kommer du därför få gedigen produkt- och systemutbildning då det är av stor vikt att få kunskaper om våra försäkringsprodukter och dess villkor.  

Vem är du?  

Vi söker dig som gillar att göra affärer och tycker om att vara proaktiv i ditt arbetssätt. Du är en relationsskapare och bra på att identifiera kundens behov. Vi ser det som meriterande att du har erfarenhet av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål. Vi tror att din vilja att prestera bra resultat och dina personliga egenskaper kommer göra att du lyckas i rollen. Du drivs av att prestera och tar gärna egna initiativ. Du agerar affärsmässigt och har kundens, kollegornas och bolagets bästa för ögonen.  

Vi verkar på en marknad som ständigt utvecklas och detta kräver att du som person är anpassningsbar, självständig och har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt.  

Låter det intressant?  

Vill du veta mer, ring säljledare Linnea Héléne 0730-34 46 44. 

Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för Forena och Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Akademikerföreningen.  

Tjänsterna är placerade i Västerås. 

Välkommen med din ansökan senast 30 juni. Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningstiden. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och gjort vårt medieval. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.  

Vi på Länsförsäkringar Bergslagen är 300 engagerade medarbetare som bor där våra kunder bor, handlar i samma affärer och har samma väder. Med kontor i Västerås, Örebro, Sala, Köping, Karlskoga och Lindesberg finns vi nära drygt 235 000 kunder – som alla tillsammans äger bolaget. Det gör att vi är försäkringsbolaget och banken som förstår vad våra kunder behöver för att känna trygghet för familjen, sina ägodelar, företaget och sina pengar. Allt samlat på ett ställe – genom hela livet.

Dela detta jobb

Proaktiva innesäljare

Länsförsäkringar Bergslagen