saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektkommunikatör

Stockholms kollektivtrafik har växtvärk. Nu söker vi en rutinerad och mentalt spänstig projektkommunikatör som går igång på framtidens gemensamma resa. Ett samhällsbärande uppdrag som kräver sin kommunikation.

Om tjänsten

I rollen som projektkommunikatör ingår du i en grupp med samma uppgift – att öka förtroendet för SL när vi bygger ut och förbättrar kollektivtrafiken. Du planerar och genomför kommunikationsaktiviteter kopplade till investeringsprojektens olika faser. Våra arbeten är både omgivnings- och trafikpåverkande. Vi sköter i dag den externa kommunikationen för bland annat Roslagsbanans utbyggnad, Tvärbanans förlängning till Helenelund, nya fordon, upprustning av tunnelbanan, Saltsjöbanan och Spårväg Syd. Du pendlar mellan huvudkontoret på Kungsholmen och olika projektkontor.

Du får bland annat jobba med:

  • Planera, genomföra och följa upp kommunikation kopplad till infrastrukturprojekt

  • Initiera proaktiv, förtroendeskapande kommunikation kopplad till våra projekt.

  • Kommunikation från SL (ibland Region Stockholm) som byggherre, infrastrukturägare och samhällsbyggare.

  • Kommunikation till relevanta målgrupper om infrastrukturprojekt och påverkan på intressenter.

  • Förtroende- och förståelseskapande kampanjer kring infrastruktur, utbyggnader och dess konsekvenser.

  • Samverkan med andra infrastrukturaktörer och kommuner.

Vi strävar alltid efter att bli bättre och vassare. Vi tar höjd för gemensamma utmaningar där vi också stöttar och firar våra framgångar. Du jobbar både i team och självständigt. Vi gillar även kompetensutveckling som stärker dig i din roll och gruppen som helhet. Vi är nyfikna på dig och hur du kan göra oss bättre.

Vad vi söker efter

Vi är på jakt efter dig som gillar effekten som kommunikation ger när den görs planerad och på bästa sätt utifrån givna förutsättningar. Du är mentalt spänstig, tålmodig, uppskattar att jobba långsiktigt och också när uppgifter ska lösas i stunden på grund av att det oförutsedda händer. Du har en hög riskmedvetenhet och kan ställa om fokus när det behövs. I vårt dagliga arbete samverkar vi även med andra aktörer som bygger Stockholm större.

Vidare har du:

  • Stor erfarenhet av kommunikation i projekt inom infrastruktur och samhällsbyggande, för rollen krävs att du har gedigen erfarenhet av att leda komplex kommunikation med koppling till infrastruktur.

  • Jobbat som projektkommunikatör minst två år.

Det är meriterande om du även kan InDesign, Photoshop och EpiServer. Eller åtminstone är nyfiken och öppen för att lära dig dessa.

Startdatum enligt överenskommelse.

Vad vi kan erbjuda dig

Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Här finns också chefer och ledare som jobbar för att skapa och bibehålla ett öppet klimat. Tillsammans bidrar vi till Stockholms samhällsutveckling genom att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2,3 miljoner invånare. Vårt uppdrag – den gemensamma resan. 

Arbetsmiljö och hälsa är viktigt för oss. Årligen erbjuds hälsoundersökning och friskvårdsbidrag. Hälsospåret, vår friskvårdssatsning, innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter. SL-kort är en annan uppskattad förmån hos oss.

Huvudsaklig arbetsplats och självklar mötesplats är kontoret på Västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Beroende på arbetsuppgifter och verksamhetsbehovet finns möjlighet att varva kontorsarbete med att arbeta hemifrån.

Information och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Linda Davidson, tfn 070-786 16 14. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Annika Winqvist, annika.winqvist@regionstockholm.se . Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Endast CV önskas.

Sista ansökningsdag är 17 juli, tester kommer skickas ut till aktuella kandidater under vecka 29-30 , med sista testdag 1 augusti. Intervjuer är därefter planerade under vecka 31 och vecka 32.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Webb och sociala medier

För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida regionstockholm.se/tfjobb(öppnas i nytt fönster). Du hittar oss också på Linkedin(öppnas i nytt fönster)#LI-Hybrid

Vi är stolta samhällsutvecklare. Med kompetens och engagemang tar vi Stockholm och kollektivtrafiken framåt. Vi ansvarar för SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänsten och Spårvägsmuseet och tillsammans utvecklar vi en trygg, attraktiv och tillgänglig kollektivtrafik för nära 900 000 resenärer. Följ med oss på resan!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

Projektkommunikatör

Trafikförvaltningen, Region Stockholm