saljjobb.se

Projektledare inom affärsutveckling - Projektet Actic GO

Företag Actic Sverige AB
Ort
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Projektledare inom affärsutveckling - Projektet Actic GO

Actic Sverige AB, HK, Supportfunktionen

Projektledare inom affärsutveckling

Brinner du för utveckling och resultat och vill vara med och driva Actic’s väg framåt? Vi söker nu en projektledare till affärsutveckling där uppdraget är att inom vår ”Operational excellence” strategi ta fram en målbild och plan för hur vi kan utveckla ett av våra tre koncept för styrning av våra anläggningar. Konceptet är som utgångspunkt det mest effektiva som ska ge stöd i våra klusterstäder till större anläggningar och ska vara snabbt att starta upp vid nyetableringar. Konceptet går i nuläget under namnet ”Actic GO”.

 Beskrivning av arbetsuppgifter

Du ansvarar för leverans av en uppdaterad strategi och genomförande av hur Actic GO skall se ut och vilka förutsättningar som skall finnas för att skapa ännu bättre resultat för Actic. Du kommer även parallellt med detta att delta i andra projektgrupper och tillföra dina expertkunskaper.

Du rapporterar till VD i rollen, du avrapporterar projektet till ledningsgruppen och kommer ansvara för att sätta ihop en operativ styrgrupp som arbetar tillsammans under projektets gång.

Tidsplanen är heltid under sex månader med möjlig förlängning beroende på projektets utveckling

Din bakgrund

Minst 2 års erfarenhet som platschef med bevisat goda resultat och starkt ledarskap. Om du inte tidigare har en projektledarutbildning kommer vi att erbjuda dig en distansutbildning.

Som person vill vi att du är ansvarstagande och noggrann. I vårt team ställer vi upp för varandra och har kul, vi söker därför en person som också trivs med att samarbeta. Du är bra på att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har god självinsikt och vill ständigt utvecklas. Du är givetvis strukturerad och administrativt lagd.

Ansökan

Är du intresserad så diskutera med din närmsta chef så att rollen ligger i linje med din utvecklingsplan, i så fall tveka sedan inte att skicka in din ansökan. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Flexibel geografisk placering men med regelbundna resor till Stockholm
Referensnummer    2019/195
Sista ansökningsdag    2019-08-31

Dela detta jobb

Projektledare inom affärsutveckling - Projektet Actic GO

Actic Sverige AB