saljjobb.se

Projektledare inom affärsutveckling- Projektet Platschefens roll

Företag Actic Sverige AB
Ort
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Projektledare inom affärsutveckling- Projektet Platschefens roll

Actic Sverige AB, HK, Supportfunktionen

Projektledare inom affärsutveckling

Brinner du för utveckling och resultat och vill vara med och driva Actic’s väg framåt? Vi söker nu en projektledare till affärsutveckling där uppdraget är att inom vår ”Operational excellence” strategi ta fram en målbild och plan för hur vi kan utveckla platschefens roll. Vi ser platschefens roll som en nyckelroll inom bolaget och vill därför utveckla denna och de förutsättningar vi ger våra platschefer att skapa resultat.

Beskrivning av arbetsuppgifter

Du ansvarar för leverans av en uppdaterad strategi och genomförande av hur platschefens roll skall se ut, vilka förutsättningar som skall finnas, utvecklingsplan för ledarskap samt hur rollen kan skapa ännu bättre resultat för Actic. Du kommer även parallellt med detta att delta i andra projektgrupper och tillföra dina expertkunskaper.

Du rapporterar direkt till VD i rollen, du avrapporterar projektet till ledningsgruppen och kommer ansvara för att sätta ihop en operativ styrgrupp som arbetar tillsammans under projektets gång.

Tidsplanen är heltid under sex månader med möjlig förlängning beroende på projektets utveckling

Din bakgrund

Minst 2 års erfarenhet som platschef med bevisat goda resultat och starkt ledarskap. Om du inte tidigare har en projektledarutbildning kommer vi att erbjuda dig en distansutbildning.

Som person vill vi att du är ansvarstagande och noggrann. I vårt team ställer vi upp för varandra och har kul, vi söker därför en person som också trivs med att samarbeta. Du är bra på att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har god självinsikt och vill ständigt utvecklas. Du är givetvis strukturerad och administrativt lagd.

Ansökan

Är du intresserad och känner att du matchar med rollen prata med din närmsta chef och diskutera huruvida denna roll ligger i linje med din utvecklingsplan och tveka sedan inte att skicka in din ansökan till via länken nedan

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Flexibel geografisk placering men med regelbundna resor till Stockholm
Referensnummer    2019/194
Sista ansökningsdag    2019-08-31

Dela detta jobb

Projektledare inom affärsutveckling- Projektet Platschefens roll

Actic Sverige AB