saljjobb.se

s

Projektledare inom CRM

Ansök nu

Projektledare inom CRM

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare och har en heltidsanställd Hälsocoach, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbeten mellan avdelningar.

Vi söker en Projektledare inom CRM

Om rollen
I rollen som Projektledare CRM är du ansvarig för att planera, leda och utveckla CRM både strategiskt och operativt. Exempelvis planera kors / merförsäljning (NBO/NBA), projektleda segmentering, Införa AI och dynamisk kommunikation. Det handlar också om att utveckla ett mer datadrivet arbetssätt med automatisering i fokus.

I rollen som Projektledare ansvarar du för att driva och utföra större och mindre projekt parallellt. Du har det övergripande ansvaret, där du projektleder CRM-arbetet i tvärfunktionella team, med löpande ansvar för att säkerställa kvalitén.
Som Projektledare på ATG Marknad, ingår du i en större avdelning med andra projektledare som har olika ansvarsområden, men har själv fokus på CRM.

ATG arbetar med de främsta byråerna, och har även en Inhousebyrå med 15 anställda.

Vidare i dina arbetsuppgifter ingår att:

  • Bygga och äga CRMs kommunikationsplan mot kund

  • Aktivt bidra till långsiktigt arbete med kundnöjdhet, ökad lojalitet och försäljning

  • Driva och kravställa arbetet mot smartare utskick genom machine learning.

  • Ansvara för material och utskick, samt kravställning mot teknik

  • Driva CRM området framåt i form av planering, genomförande och uppföljning

Vem är du?
För att lyckas och trivas i rollen som Projektledare CRM ser vi att du har minst 5 års erfarenhet av en liknande roll. Du bör ha en akademisk utbildning inom ekonomi, marknadsföring, marknadskommunikation. Du har vassa kunskaper inom CRM och individualiserad kundkommunikation.
Som person är du lösningsorienterad, driven och mycket noggrann samt kostnadsmedveten och strukturerad. Du har förmåga att tänka långsiktigt och strategiskt samtidigt som du gillar att arbeta operativt. För att passa in i vårt team ser vi gärna att du är utåtriktad med mycket god samarbetsförmåga och har ett stort personligt engagemang, är lyhörd inför dina kollegor, tar initiativ och är självgående.

Om mig – rekryterande chef Kamilla Engström, Manager Marketing & Campaigns
Jag har förmånen att få arbeta med ett engagerat och positivt gäng projektledare. Tillsammans skapar vi kundkommunikation i världsklass varje dag. Med våra olika kompetenser och erfarenheter kompletterar och stöttar vi varandra i vårt dagliga arbete, vilket både är en styrka, och en framgångsfaktor. För mig som chef är det viktigt med teamutveckling, men även att du som individ få möjlighet att växa med ansvar. Stallet och ridning är en viktig avkoppling för mig, och en annan energigivande hobby är att laga vegetarisk mat.

Övrigt:
Tjänsten är tillsvidare och på heltid, placerad på vårt kontor vid Solvalla. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annika Englund, annika.englund@atg.se

Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan, vi tar endast emot ansökan via vår rekryteringsportal.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Om ATG
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 450 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider.

 

Dela detta jobb

s
Projektledare inom CRM

AB Trav och Galopp ( ATG )