saljjobb.se

logga

Projektledare inom marknad och retail till IT-bolag i Kista

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Projektledare inom marknad och retail till IT-bolag i Kista

Vår kund söker en driven Projektledare som är van vid att arbeta både strategisk och operativt. Du kommer att arbeta relationskapande, kreativt och problemlösande hos ett snabbföränderligt företag i framkant. I den här rollen så kommer du att kvalitetssäkra marknadsföringen och brandingen av företagets produkter i deras fysiska butiker. Du arbetar med att säkerställa att de följer företagets riktlinjer/varumärke och du arbetar med frihet under ansvar. 

Du kommer att få arbeta på en arbetsplats som präglas av en stark teamkänsla där alla bidrar, samtidigt som att du arbetar självständigt mot tajta deadlines. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara följande;

- Ansvara för strategiarbetet för den Nordiska detaljhandeln

- Projektleda kampanjer och kvalitetssäkra resultatet

- Implementera, utforma och följa upp produktpresentation i fysiska butiker

- Förbättra branding-arbetet och utbilda butikspersonal för ökad försäljning

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av liknande tjänst hos ett internationellt retailföretag. Vi ser även att du har arbetat i butik så du har god förståelse för konsumentbeteenden och köpupplevelsen. Du har en eftergymnasial utbildning från Högskola eller Universitet inom relevant område. Det är ett krav att du har goda kunskaper i Excel och PowerPoint samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Som person är du en ledare som tycker om att driva människor framåt. Du är strukturerad, strategisk och en god kommunikatör som brinner för att leverera resultat. Du är prestigelös och har inga problem att lägga in en högre växel vid höga arbetstoppar.

Dela detta jobb

logga
Projektledare inom marknad och retail till IT-bolag i Kista

Jurek