saljjobb.se

Logo

Projektledare inom marknad till internationellt bolag

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-08-29

Ansök nu

Projektledare inom marknad till internationellt bolag

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi just nu en Projektledare Category Marketing för uppdrag på ett år med start 19 augusti 2019. Category Marketing utgör länken mellan den nordiska marknadsavdelningen och de lokala marknadsförings- och säljfunktionerna. Teamet initierar och implementerar marknadsföringsaktiviteter såsom GTM planering med fokus på retail, ATL/BTL kampanjer, och offline och online initiativ på företagets och dess samarbetspartners plattformar. Du rapporterar till Head of Marketing.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Initiera, genomföra och följa upp projekt inkl. budget
  • Marknadsandelar och Sellout
  • Category Marketing och KPI:er
  • Varumärkeskännedom
  • Retail readiness

Din profil
Du har en universitetsexamen, gärna en master inom marknadsföring, samt minst 2-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har gedigen erfarenhet av projektledning, Consumer Insight Experienceoch behärskar MS Office, främst Excel och PPT väl. Du är flytande i engelska i tal och skrift. Som person är du pragmatisk "doer" som är bra på att samarbeta.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande tjänst hos ett stort internationellt bolag. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning med start så snart som möjligt. Vid frågor om rollen är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef Agnes Smedberg på +46 70 29 170 46 och agnes.smedberg@jurek.se.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Sökord: Marknad, Marknadsföring, Projektledning

 

Dela detta jobb

Logo
Projektledare inom marknad till internationellt bolag

Jurek Bemanning