saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Projektledare inriktning marknad/säljaktiviteter till Dina Försäkringar Syd

Ort
Utgår

2022-10-14

Ansök nu

Projektledare inriktning marknad/säljaktiviteter till Dina Försäkringar Syd

Om företaget
Vi är sex försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på flera orter i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets femte största sakförsäkringsgivare, Dina Försäkringar Syd har idag ett sextiotal anställda och vårt huvudkontor är beläget på Svensknabben i Kalmar.

Läs gärna mer om oss på www.dina.se

Dina arbetsuppgifter
Trivs du med att grotta ner dig i och analysera data för att komma fram till de bästa strategierna framåt? Vill du kombinera din kreativa och analytiska sida? Ta då chansen att bli en del av oss!

Dina Försäkringar Syd erbjuder försäkringar inom segmenten företag, lantbruk och konsumentförsäkringar. Vi är på väg mot en spännande utveckling gällande marknadstillväxt, arbetssätt och hållbarhet något som du får ta del av i rollen som Projektledare inriktning marknad/säljaktiviteter. Här blir du en viktig resurs och du kommer bland annat att planera, exekvera och följa upp både marknad- och säljaktiviteter. Rollen erbjuder en bred tjänst och ett stort kontaktnät, du jobbar tätt ihop med Social Manager Expert och med säljorganisationen. Du är även delaktig i federationens marknadsforum.

Tillsammans med SoMe Experten är du delaktig med framtagande av internationella kampanjer, tillsammans med vår säljorganisation ansvarar du för att ta fram lokala och riktade kampanjer. Här blir det viktigt att kunna bidra med lokal och nära känsla, så att budskapet blir värdefullt för den aktuella målgruppen. Många av våra kampanjer sker via sociala medier därav är det viktigt att du besitter erfarenhet från någon av marknadens CMS-verktyg till exempel Wordpress, SiteVision, Episerver. Tjänsten erbjuder både operativt arbete till uppgifter av mer strategisk karaktär.

Du kommer även att:
• ansvara för budget, prognoser, uppföljning och rapportering
• utveckla effektiva strategier och kanalmixar
• planera och samordna olika marknadsaktiviteter samt ta fram material till dessa

Dina Försäkringar Syd är representerade på flera orter, placeringsort för tjänsten kan variera utifrån din bostadsort. Vi sitter i trivsamma, ljusa och moderna lokaler och vår arbetsmiljö präglas av ett prestigelöst samarbete mellan kollegor och olika avdelningar. Arbetet är förlagt heltid och du rapporterar till Försäljningschef.

Din profil
Du gillar att ha koll på detaljerna och har idag troligen en koordinerande roll med projektledaransvar inom en marknadsavdelning/byrå. Du som söker har demonstrerad erfarenhet av kommunikationsstrategier för sociala medier och av att skapa engagerande innehåll på flera plattformar. Du är duktig på copy och text och kan bemästra retoriken på sociala medier lika bra som i tryckt form. Du har förmågan att arbeta med stundom snäva deadlines och du kan hantera flera projekt samtidigt. Har du dessutom erfarenhet av försäkringsbranschen är detta mycket meriterande.

Som person är du relationsinriktad med god vana att interagera med olika typer av människor. Vi ser att du har god kommunikativ förmåga, är självgående, proaktiv och nytänkande. Du är lösningsorienterad och har en god analytisk förmåga och lätt att lyfta blicken. Vidare är du stark inom det strategiska och har samtidigt alltid en kreativ höjd i det du gör.

Du är en van IT-användare och känner dig bekväm i att arbeta i CMS-verktyg. Du talar och skriver svenska obehindrat. Har du B-körkort är det meriterande.

Vi kommer att göra utdrag från polisens belastningsregister och det krävs att du är prickfri för att arbeta hos oss.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett roligt jobb med varierande och utmanande arbetsuppgifter i en händelserik bransch. Våra ledord är nytänkande, nära och engagerade och du blir en del av ett kompetent och positivt team, som alltid gör sitt yttersta för att göra våra kunder nöjda. Hos oss värdesätter vi korta beslutsvägar och en platt organisation.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Terése S Carlstedt, telefon 0734–666 884 eller e-post terese.carlstedt@premier.se
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast söndagen den 11 september 2022. Vi har ett löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag!

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
 

 

Dela detta jobb

logga
Projektledare inriktning marknad/säljaktiviteter till Dina Försäkringar Syd

Premier Service AB