saljjobb.se

logga

Projektledare till offentlig organisation

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-12

Ansök nu

Projektledare till offentlig organisation

Till en av våra kunder inom offentlig sektor söker vi nu en projektledare till ett uppdrag. I denna roll kommer du främst arbeta med verksamhetsservice och i ett spännande fastighetsprojekt.

Arbetsbeskrivning

Just nu pågår ett stort projekt på Stockholmskontoret i denna organisation. Du kommer i denna roll vara allra högsta grad involverad i detta projekt.

I rollen arbetar du högt och lågt med stort fokus på internservice. Rollen innefattar bland annat att hjälpa till med interna kontorsflyttar samt ha kontakt med externa leverantörer. Du har också intern kontakt med avdelningar för att synka och samordna stora och små projekt. Förutom det har du i denna roll övergripande ansvar för de leverantörsavtal som tillhör verksamhetsservice, och du sköter kontakt och samarbete med dessa leverantörer, till exempel, möbelavtal, bilavtal etc. Administrativt arbete kring upphandlingen av dessa avtal kan förekomma, och det är mycket meriterande om du har förståelse för offentliga upphandlingar. 

Detta är en social och serviceinriktad roll, ett plus för dig som kan vara intresserad av TV-produktion. Du kommer träffa mycket folk inom organisationen, eftersom man är ansiktet utåt åt verksamheterna när de vänder sig till denna avdelning för hjälp. Vidare kommer du arbete i ett bra team som stöttar varandra i stort och smått och det finns alltid någon att vända sig till för frågor.

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av en liknande roll och stor vana att arbeta serviceinriktat och gärna med ansvar för internservice och fastighet. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom offentlig verksamhet eller TV-produktion är det mycket meriterande. Har du även kunskaper om hur offentlig upphandling fungerar är även det ett stort plus. Som person bör du vara prestigelös, serviceinriktad, flexibel och lösningsorienterad.

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid 100%. Uppdraget förväntas börjar så snart som möjligt och pågår till och med 2021-02-28, med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Dela detta jobb

logga
Projektledare till offentlig organisation

Jurek