saljjobb.se

Logga

Projektsäljare - B2B

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Projektsäljare - B2B

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Deromegruppen är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan ? från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

ARBETSUPPGIFTER
Derome Plusshus expanderar ytterligare och vi söker därför en projektsäljare med stort driv och med fokus på att underlätta kundens vardag!

Efter en introduktion på vårt kontor och i vår produktion i Anneberg utanför Kungsbacka, förväntas du successivt bli självgående i arbetet. Arbetet innebär att identifiera och träffa våra potentiella kunder, vilka är allt från små till stora byggföretag. Projekten byggföretagen står inför är byggnation av friliggande villor, rad-, par- och kedjehus samt flervåningshus, allt byggs i trä! Till dessa projekt levererar vi prefabricerade byggdelar, som sedan monteras på byggplats.

Allt arbete du gör, gör du för att stärka Derome Plusshus varumärke!

KVALIFIKATIONER
För att lyckas som projektsäljare tror vi att du måste ha;

- ett stort driv
- ett naturligt sätt att möta människor och en förmåga att bygga långsiktiga relationer
- erfarenhet från byggbranschen och en förståelse för kundens vardag
- en stolthet i att leverera vad du lovat
- en god förmåga att planera ditt arbete och hålla utlovade deadlines
- en god samarbetsförmåga (vara en lagspelare) då projekten genomförs tillsammans med projektledare och konstruktör

Meriterande är om du redan idag har ett befintligt nätverk i byggbranschen.
Tjänsten kommer innehålla resor varför körkort är ett krav.


Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast. Placeringsort är Anneberg utanför Kungsbacka. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår divisionschef Henrik Svahn på tel. 0340-503102

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 31 mars eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Deromegruppen bidrar gemensamt till en hållbar framtid när vi vidareförädlar produkter från skogen till trävaror, biobränsle, byggmaterial, byggkomponenter och hus. Vi ligger i framkant i utveckling av trä som det självklara byggnadsmaterialet för ett klimatsmart boende och en hållbar samhällsutveckling.

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor. Derome Plusshus producerar prefabricerade bostadshus i trä. Tillverkningen sker på fyra orter i Sverige och innefattar såväl volym- som planelement. Vi levererar industriellt optimerade och kundanpassade flerbostadshus och gruppbyggda småhus till professionella beställare i Sverige och på export.

För mer information om Deromegruppen se www.derome.se

Dela detta jobb

Logga
Projektsäljare - B2B

Derome Byggvaror & Träteknik AB