saljjobb.se

Är du en kreativ person med erfarenhet av byggteknik och försäljning i projektform? Vill du vara med och bidra till TS Byggkoncepts tillväxt och framgång? I rollen som projektsäljare får du chansen att göra just det och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande arbete.

Rollen
I rollen som projektsäljare kommer du initialt att identifiera och bygga upp relationer med i huvudsakligen nya kunder men även befintliga, ta fram affärsförslag samt presentera anbud. På sikt kommer du att ansvara för att etablera och sälja inom företagets olika byggsegment och arbeta med stora som små byggprojekt. Du kommer att utgå ifrån företagets entreprenadavdelning i Arlöv och tjänsten innebär resor till kunder i framförallt Skåne. Du kommer att tillhöra ett team om tre säljare och få möjligheten att fördjupa dig inom byggbranschen genom dina kompetenta kollegor. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara kontorstid.

Du erbjuds
Goda möjligheter för dig att utvecklas och att få möjlighet att påverka företaget och dess arbetssätt. På sikt finns det inga begränsningar om du är målmedveten och ambitiös. Företagets goda sammanhållning och arbetsklimat samt platta organisation gör att beslutsvägarna är korta och snabba.

Din profil
För att passa i rollen som projektsäljare hos TS Byggkoncept söker vi framförallt dig som är en kreativ och driven person som motiveras av möjligheten att utvecklas och att få bli en viktig medlem i teamet. Vidare är du resultatinriktad, disciplinerad samt noggrann och strukturerad som person.

För att komma in i rollen så snabbt som möjligt ser vi gärna att du har någon form av erfarenhet av projektledning och försäljning i projektform. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av liknande arbete och bransch samt har en för tjänsten relevant utbildning. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift, har B-körkort och tillgång till egen bil.

Intresserad?
Du söker tjänsten som projektsäljare hos TS Byggkoncept via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Amarelle eller Cindy Hultman på telefonnummer 040-611 07 70 på TEMP-TEAM.

Välkommen med din ansökan!

Logga

PROJEKTSÄLJARE INOM BYGG OCH ENTREPENAD

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2020-04-10

Ansök nu

Dela detta jobb