saljjobb.se

Projektsäljare/mötesbokare

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2021-08-31

Ansök nu

Projektsäljare/mötesbokare

OM YOBBER
Vi söker projektsäljare/mötesbokare!

Yobber är ett digitalt urvalsverktyg med bl.a. ICA, Stiga Sports AB, M-Bilar, Teleperformance och Parken Zoo som kunder. Vi arbetar i projektform och har flera olika projekt för olika kunder, som t.ex. urvalsverktyg, hybrid rekrytering, dagligvaruhandeln, mötesbokning för juridisk rådgivning samt flera sälj/rådgivnings-projekt. När man arbetar hos oss arbetar man med flera och/eller olika projekt beroende på status och fokus i projekten.

Det är det som gör det så roligt att arbeta på Yobber - du har alla möjligheter att växa, ta större ansvar och få otroliga kunskaper inom olika branscher.

Vi arbetar med en trappa där man börjar som mötesbokare - efter 6 månader övergår man till en säljroll och efter ytterligare 6 månader key account manager.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta måndag - fredag kl. 08:00-17:00 från vårt kontor på Smedjegatan 33 i Eskilstuna. Du kommer få en egen kontorsplats med dator och telefon. Beroende på projekt som du arbetar med kan arbetsuppgifterna variera men arbetet sker alltid via telefon samt en dator.

Dina inledande arbetsuppgifter blir att boka möten med potentiella kunder via telefon (oavsett projekt). Dessa möten genomför våra säljare.

DIN PROFIL
- Du ska vara över 18 år för att kunna söka denna tjänst
- Du bör ha telefonvana och grundläggande datorkunskaper
- Mycket meriterande om du arbetat i CRM system
- Du ska kunna anpassa ditt språk efter kundens nivå (t.ex. inget avancerat juridiksnack med någon som kan noll om juridik)
- Kunna prata svenska flytande i tal och skrift
- Mycket meriterande om du arbetat som telefonförsäljare, kundservicemedarbetare eller arbetat på callcenter.

VAD FÅR DU HOS OSS?
Ett härligt gäng som älskar affärer, försäljning, rekrytering och utmaningar. Vi gillar att jobba hårt och har stort fokus på träning och hälsa.

OM REKRYTERINGEN
Du kommer få skicka in ditt CV och personliga brev samt besvara några ja/nej-frågor. För rätt person kan anställning ske omgående så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Du inleder din anställning med 6 månaders provanställning som sedan övergår till en tillsvidareanställning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Projektsäljare/mötesbokare

Yobber AB