saljjobb.se

logga

Rådgivande Säljare till Skånsk Fönstermiljö i Malmö

Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-24

Ansök nu

Rådgivande Säljare till Skånsk Fönstermiljö i Malmö

Om Skånsk Fönstermiljö AB
Vi på Skånsk Fönstermiljö erbjuder kundanpassade högkvalitativa solskyddslösningar för professionella miljöer och privatkunder, där såväl funktion som design är viktig för våra kunder. Vi är en trygg helhetsleverantör inom solskydd – invändiga som utvändiga. Det är enkelt att samarbeta med oss vare sig om man är arkitekt, fastighetsbolag eller privatperson. Bland våra kunder finns privatpersoner, kommuner, butiker, banker, restauranger, kulturbyggnader, byggföretag och industrier – som alla fått bättre klimat.

Läs mer om oss på https://www.skanskfonstermiljo.se/

Din nya tjänst
Som säljare på Skånsk Fönstermiljö kommer du att arbeta med framförallt privatkunder men även våra företagskunder. I denna roll kommer ditt huvudsakliga ansvar vara att ta emot kundförfrågningar och vägleda kunden i deras produktval. På sikt kommer du att arbeta mer proaktivt med nykundsbearbetning. Cirka 50 procent av din arbetstid tillbringar du på kontoret och resterande ute hos våra kunder. Du kommer att ha ett tätt samarbete med dina kolleger inom försäljning och våra montörer. Tjänsten innefattar ett budgetansvar.   

Som säljare hos oss kommer du att:

  • fungera som en konsultativ specialist inom vårt produktområde

  • utföra kundbesök och vägleda kunderna i deras produktval

  • utföra måttagning på plats hos kunderna

  • upprätta offerter, orderhantering samt övrig administration

  • uppföljning av kundnöjdhet och identifiera nya affärsmöjligheter

Du rapporterar direkt till vår VD. Vårt mål på Skånsk Fönstermiljö är att växa, vilket skapar möjlighet för våra medarbetare att få vara med på en spännande resa och utvecklas inom bolaget.

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet från en liknande roll. För att bli framgångsrik i rollen hos oss behöver du ha:

  • avslutad gymnasieutbildning och vi ser det som meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom försäljning eller motsvarande

  • erfarenhet av kundrelationer och försäljning, gärna både mot privatkunder och företagskunder

  • goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift

  • körkort B

  • erfarenhet från fastighetsbranschen, byggbranschen eller motsvarande ser vi som meriterande

Personliga egenskaper
Vi söker en driven och entusiastisk medarbetare med affärsförståelse. Du är specialist på att bygga relationer med våra kunder som på sikt både genererar lojalitet och försäljning. Som säljare hos oss är det viktigt att du inger förtroende och är bekväm med att driva kundmöten. Eftersom vi erbjuder måttanpassade produkter är det viktigt att du är noggrann när du tar emot beställningar från våra kunder. Hos oss är kundnöjdheten det viktigaste och du erbjuder alltid ett professionellt och förstklassigt bemötande av våra kunder. Vi har ett prestigelöst klimat och vi är duktiga lagspelare som gärna hjälper våra kollegor vid behov.

Vi erbjuder
Skånsk Fönstermiljö erbjuder en varierande och spännande tjänst fylld med dagliga utmaningar, arbetsglädje och möjlighet till personlig utveckling. Vi har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans. För någon som med tiden vill och har förutsättningar att ta ett större ansvar, så har vi i den tillväxtresa vi befinner oss i nu mycket att erbjuda.

Vi erbjuder en tillsvidaretjänst med placering i Malmö. Arbetstiden är vanliga kontorstider och vi erbjuder flexibla arbetstider. Vi tillämpar självklart kollektivavtal.

Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att ansöka. Sista ansökningsdagen är 26 mars. Observera att vi dessvärre inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Skånsk Fönstermiljö med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Emilia Westberg på emilia.westberg@roirekrytering.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Rådgivande Säljare till Skånsk Fönstermiljö i Malmö

Roi Rekrytering Sverige AB