saljjobb.se

Rådgivare/Innesäljare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Rådgivare/Innesäljare

Har du erfarenhet av försäljning, då kanske du är den vi söker! Till vår nya Kundvårdsgrupp inom Länsförsäkringar Fondliv i Linköping söker vi nu nya medarbetare. 

Om jobbet 

Med syfte att behålla och utveckla vår affär har vi inom avdelning Livservice en grupp med rådgivare som arbetar med försäljning och service inom liv och pension till i huvudsak befintliga privat- och företagskunder. Kundkontakterna är företrädesvis proaktiva, dvs det är på vårt initiativ som vi kontaktar kunden, och endast en mindre del sker på initiativ av kund. Kundkontakterna kommer primärt att ske per telefon, på sikt även genom sk delad skärm och/eller digitala kanaler. 

En del i gruppens förändringsarbete är att ha fokus på att driva förändring och utveckla både arbetssätt, processer och systemstöd enligt Leanfilosofin. 

Arbetstiden varierar och är under måndag-torsdag förlagd mellan kl 08.00 och 20.00 samt på fredagar mellan kl 08.00 och 17.00. 

I denna tjänst får du: 

• En gedigen utbildning inom liv och pension samt Livdiplom 

• En unik möjlighet att vara delaktig i uppbyggnaden av denna nystartade verksamhet 

• Ett stort förtroende att erbjuda rådgivning åt flera lokala Länsförsäkringsbolags kunder 

Vem är du?  

• Du har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna telefon- och/eller distansförsäljning med delad skärm, brinner för service och sätter kunden i fokus. 

• Du har ett utåtriktat sätt och positiv attityd samt gillar att möta människor via telefon och mejl. 

• Du har en stor drivkraft, initiativförmåga och en stark vilja att utveckla affären. 

• Du har en stark uthållighet och hög energi. 

• Du är van vid att ta eget ansvar och gillar ordning och reda. 

• Du är duktig på att samarbeta i team och har en stark vilja att dela med dig till andra. 

• Jobbet som rådgivare kräver god kommunikativ förmåga samt goda kunskaper i svenska, både i skrift och tal. 

• Det är meriterande med försäkringskunskap från liv- och pensionsförsäkringsmarknaden, och du får gärna inneha Livdiplom, Swedseclicens eller motsvarande. 

Om oss 

Länsförsäkringar Fondliv är ett dotterbolag till Länsförsäkringar AB. Avdelning Livservice inom Fondliv har ett brett uppdrag och flera uppdragsgivare. Våra arbetsuppgifter består av kundservice, nyteckning, ändring, betalningar, skadereglering, medicinsk riskbedömning och övrig administration av liv- och pensionsförsäkringar. Från och med hösten 2018 består vi också av en rådgivningsfunktion. 

Det omfattar privat- och tjänstepensioner med samtliga förvaltningsformer och alla produktslag. 

Livservice står inför ett stort förändringsarbete inom de närmaste åren där vi bland annat kommer att ha fokus på att effektivisera arbetssätt, processer, system och digitala kundupplevelser och möten. Vårt förändringsarbete har visionen Sveriges Bästa Livservice och är en del av Länsförsäkringars Livplan. 

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.  

Mer information och ansökan 

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! 

Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag.  

Sista ansökningsdag: 31 mars 

Länsförsäkringar AB-koncernen har länsförsäkringsbolagens uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, bedriva strategiskt utvecklingsarbete och ge service till bolagen inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar. Allt för att skapa förutsättningar för länsförsäkringsbolagen att bli framgångsrika på sina respektive marknader.

Kontaktperson
Anna Möller 
Chef
+46-703761899

Bitte Franzén Molander 
Kontaktombud SACO
08-588 403 79

Anneli Partain Rydgren 
Kontaktombud Forena
08-588 455 62

Dela detta jobb

Rådgivare/Innesäljare

Länsförsäkringar AB