saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Rådgivare inom Företag Liv & Pension

Ansök nu

Rådgivare inom Företag Liv & Pension

Vill du vara en del av något större?

Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle.

Tillsammans är vi starka

Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet.

Vi söker nu en rådgivare inom Företag Liv & Pension till vår kundmötesplats i Lund

Är du en ansvarstagande person som ständigt har kundens bästa för ögonen och motiveras av att nå uppsatta mål och långsiktiga kundrelationer, då kan du vara den vi söker!

I rollen som Rådgivare inom Företag Liv & Pension, kommer du att arbeta med nykundsbearbetning och kundvård på företagsmarknaden i Lund med omnejd. Ditt kundsegment är små till medelstora företag. Kundmötet kommer till största del vara via telefon, digitala möten och även fysiska möten på kundmötesplatsen. Som rådgivare är det viktigt att vara lösningsorienterad, att ha hög aktivitet och stort engagemang. I arbetsuppgifterna ingår även att se till helheten Sak, Liv och Bank för våra kunder. 

Vem är du  

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du har ett affärsmässigt tänk och alltid uppvisar ett gott kundbemötande. Det är bra om du har ett livdiplom eller motsvarande certifiering.

Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning gentemot små och medelstora företag. Du är en engagerad person som värdesätter långsiktiga relationer, samarbete och fokuserar på kundens bästa. Du har lätt för att skapa värdefulla kundrelationer och är lyhörd inför kundens hela behov.

Som person ser vi att du är affärsmässig, beslutsför och strukturerad och arbetar fokuserat för att nå såväl egna som teamets mål. Du bidrar aktivt till att utveckla vårt team och förstår vikten av att medverka till att skapa en god trivsel.

Vilka är vi

Du kommer att vara placerad på vår helt nya kundmötesplats på Brunnshög i Lund. På kundmötesplatsen finns det medarbetare som är verksamma inom Sakförsäkring, Livförsäkring och Bank både till privatpersoner och företag/ lantbruk. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är också verksamma i lokalerna.  Teamet som du kommer att ingå i består av erfarna medarbetare inom både Företag Sak och Liv/Pension. Vår kultur kännetecknas av engagemang, utveckling och samarbete.

Ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan har gått ut. Vi ser därför att du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 28/ 8

Vill du veta mer

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Camitz, chef Sak och Liv i Lund på tel. 076-773 89 20.. 

Facklig kontaktperson för Forena är Therese Bergöö, tel 0411-33 81 03
Kontakt HR: Therese Jung; therese.jung@lansforsakringar.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsplats:  

Lund, SE

Dela detta jobb

Rådgivare inom Företag Liv & Pension

Länsförsäkringar Skåne