saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Reception Bad Gustavsvik

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-12

Ansök nu

Reception Bad Gustavsvik

Vi söker dig som har erfarenhet av serviceyrket och drivs av viljan att ge bästa möjliga bemötande till våra gäster. Du skall vara lyhörd för gästens behov och vara en kreativ problemlösare. Det är viktigt att du som person är självgående, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du som person ska gilla tempo, vara stresstålig, lösa problem och utmaningar samt att i alla lägen vara mycket serviceinriktad. Arbetat kräver att man kan jobba både självständig samt i grupp. I receptionen på badet är man ett tight team som jobbar ihop i daglig drift, och som fylls på med fler härliga kollegor vid helger samt lov.

När du arbetar i receptionen är du ofta den första våra gäster möter vid sitt besök på Gustavsvik. I arbetet ingår kassahantering vid försäljning av entréer, bokningar till Lost City & Relaxen, gruppbokningar till badet, försäljning av gymkort, kontakt med föreningsmedlemmar som tränar hos oss samt mycket mera. Du svarar på frågor både via telefon, mejl och från besökande gäster och bör därför kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift i svenska och engelska.

Arbetstiden är schemalagd med tidiga morgnar, sena kvällar och vanligtvis varannan helg. Arbetstiderna varierar beroende på vilken säsong vi befinner oss i.

Vi förutsätter att du är minst 20 år.
Tjänsten är ett vikariat på 75% pga. studier i 3 år, med chans till förlängning eller fast tjänst.
Rekrytering sker löpande och start sker snarast möjligt enligt överenskommelse.

 

Dela detta jobb

Reception Bad Gustavsvik

Yobber AB