saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Receptionist till vår kund i Trollhättan

Ort
Utgår

2021-12-15

Ansök nu

Receptionist till vår kund i Trollhättan

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993.
Vi är ett modernt serviceföretag specialiserade på bra folk. När vi hjälper våra kunder med rekrytering och bemanning är varje lösning unik. För oss handlar vårt arbete om att vara nära våra kunder och medarbetare, för att skapa ett förtroende och en långsiktighet i våra samarbeten. Detta är en betydelsefull del för oss, då vi hjälper våra kunder med det viktigaste de har - personalen. Att rekrytera eller bemanna åt våra kunder handlar för oss om att vara flexibla och skapa unika lösningar för företagen vi samarbetar med.


Tjänstebeskrivning
Rollen innebär att du kommer vara ansiktet utåt både för GKN men även för övriga aktörer i samma byggnad på Innovatum District. Du kommer att ingå i ett team om 4 personer där du har ett övergripande ansvar över receptionen och de uppgifter som finns där. Tillsammans med resten av teamet förväntas du även hjälpa till och ansvara för andra större event kopplat till GKN Aerospace Engines Huvudkontor och verksamheten på Innovatum District.

Vi ser också att du är kontaktperson för frågor som rör som tex, lokalvård, friskvård, kaffe, blommor eller liknande.
Viss hantering av företagets fordon ingår, samt även ansvarig för kontorsmaterial, post och pakethantering och övriga administrativa arbetsuppgifter.

Vi arbetar med utgångspunkt 07,30-16,30, men beroende på events, kan man behöra justera sina arbetstider vissa dagar.


Kvalifikationer
Vi söker dig som motiveras av att ge riktigt bra personlig service ar lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och har en vilja att leverera i världsklass. Du har en god kommunikativ förmåga och du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska och gärna ytterligare språk.

För att lyckas i rollen ser vi helst dig som har erfarenhet inom service och troligtvis har arbetat inom reception, konferens eller liknande. Kanske har du även arbetat eller studerat utomlands och därtill pratar flera språk obehindrat. Du trivs med att fatta egna beslut och har en god organisatorisk förmåga. Vana att prata med leverantörer.

Som person är du strukturerad och noggrann med ett gott humör och prestigelös inställning. Du har en mycket hög servicenivå och förmågan att behålla lugnet i stressiga situationer. Vi ser också att du har relevanta IT-kunskaper för reception.


Krav
Körkort är ett krav.

Dela detta jobb

logga
Receptionist till vår kund i Trollhättan

Premier Service AB