saljjobb.se

Är du driven, kundfokuserad och har passion för försäljning och affärsrelationer? Är du en lagspelare som trivs i en verksamhet där det finns ett starkt fokus på samarbete mellan kollegor och funktioner för att uppnå resultat? Då kanske du är vår nya kollega inom försäljning mot proffssegmentet.

Som säljare inom vårt PRO- segment är du ansvarig för försäljning av Nordsjös produkter i Norra Skåne/ Västkusten. Kundsegmntet är målerier där du arbetar för att vårda befintliga kunder i ett mindre distrikt men till stora delar också öka marknadsandelar genom bearbetning av nya kunder i distriktet. Denna roll ska även bearbeta beslutsfattare och fastighetsbolag. Distriktet du hanterar sträcker sig mellan Malmö till Göteborg.

 

Du planerar självständigt dina säljaktiviteter och bygger starka relationer med kunder genom effektiv bearbetning, förståelse för kundens verksamhet och de utmaningar som de har. I rollen som säljare är du också delaktig för att binda samman andra funktioner inom Nordsjö för att skapa mervärde för våra kunder.

 

Du som söker denna befattning har minst gymnasieutbildning samt tidigare erfarenhet av försäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet inom vår bransch, antingen inom försäljning eller som målare.

 

Som person är du ytterst självgående, har självdisciplin och trivs med eget ansvar. Du är strukturerad i ditt sätt att arbeta och förstår vikten av att planera dina aktiviteter, samt rapportera utfallet av dem. Driftig, kundfokuserad och prestigelös är ord som beskriver dig. Du kan leverera resultat genom att motivera och utveckla dina kunder genom en professionell, seriös och ärlig attityd. Du har tidigare visat prov på att du är bra på att bygga långsiktiga relationer och har förmågan att kommunicera med många olika typer av människor och kunder. Du trivs i en verksamhet där det finns ett starkt fokus på samarbete mellan kollegor för att uppnå resultat.

 

Mer information om tjänsten
Detta är en tillsvidareanställning på heltid. Placeringsort är flexibel då du utgår från hemmet men vi ser att du bor någonstans i västra Skåne eller västkusten.  

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com

För information om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Elisabet Haraldsdottir, Talent Resourcing Partner, tel: +46 703 50 17 99

 

För fackligt relaterade frågor, vänligen kontakta:

Unionen: Jörgen Dahlgren: +46 708 35 52 49
Sveriges Ingenjörer och Akademikerna: Per-Ola Löfgren +46 708 84 53 48
Ledarna: Boris Parezanovic +46 708 35 52 55

 

Vad kan Akzo Nobel erbjuda dig?
Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att erbjudas givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm.

Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.

 

Mer om oss

AkzoNobel Decorative Coatings, världens största färgproducent med varumärkena Nordsjö, Sadolin, Cuprinol, Pinotex och Hammerite, utvecklar, tillverkar, distribuerar och säljer färg, lack och spackelprodukter till yrkesmålare och konsumenter i hela Norden.

 

Som vår nya kollega kommer du att arbeta med ett starkt och välkänt sortiment av färger och tillbehör. Du erbjuds ett varierat och mycket självständigt arbete i ett företag med tillväxt. Du blir en del av ett dynamiskt team med stor stolthet om våra produkter och yrkeskunskaper. Vi har en informell miljö med en stark sammanhållning och engagemang där alla drar åt samma håll och hjälper varandra till framgång.

 

Glöm inte att följa oss på  <A HREF="https://www.linkedin.com/company/akzonobel">LinkedIn</A> och <A HREF="https://www.facebook.com/akzonobelse">Facebook</A> för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.

 

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda

Recruiting Role

Ansök nu

Dela detta jobb