saljjobb.se

Recruitment Consultant till Holmen Göteborg

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-02

Ansök nu

Recruitment Consultant till Holmen Göteborg

”Efter fem år av Sveriges nöjdaste kunder inom branschen (enligt SKI) vet jag att jag är på rätt företag! Hos Academic Work finns kunskap, resurser och visioner som erbjuder mig en ständig möjlighet att vidareutvecklas både som rekryteringskonsult men också som person. Jag drivs av att få ha självständigt ansvar för mina kunder och rekryteringsprocesser och samarbeta nära våra säljare i en organisation full med ambition och med ett starkt varumärke i ryggen.” Så beskriver en av våra Recruitment Consultant sin upplevelse av rollen hos oss.

Om tjänsten
Som Recruitment Consultant har du ansvar för hela rekryteringsprocessen – från kravprofil, urval, djupintervjuer, tester, kandidatpresentationer, tillsättning och därefter uppföljning av rekryteringsuppdraget med kund och kandidat. Din roll är konsultativ och din expertis och affärsmässighet är avgörande för att hjälpa din kund att lyckas hela vägen i sin rekrytering. Du planerar och driver själv dina processer. Vid behov har du hjälp från ett team av Staffing and Recruitment Assistants som stöttar dig för att med hög kvalité och effektivitet ro affärer i hamn. I varje unikt uppdrag samarbetar du med någon av våra Account Managers som ansvarar för nykundsbearbetning. Ditt försäljningsansvar ligger i att driva försäljning på dina befintliga kunder, något du genom din affärsmässighet ser som en självklarhet.

Arbetsuppgifter
På ett engagerat sätt vårda kandidat- och kundrelationer genom relationsskapande, coachande och nära samarbeten Driva dina egna rekryteringsprocesser, från start till mål Proaktivt arbeta med att identifiera nya behov hos våra kunder och driva egen försäljning Att bidra till att vår rekryteringsaffär utvecklas både i team, på kontoret och i organisationen i stort

Tjänsten passar dig som ständigt vill vidareutvecklas både som Recruitment Consultant och din personliga kompetens. Hos Academic Work finns kunskap, resurser samt visioner som erbjuder dig en möjlighet till nya framsteg. Grunden till detta ligger i ett utvecklande av våra processer och ett utmanade ledarskap samt en inneboende vilja att ”Beat Yesterday, everyday”!

Vi söker dig som

 • Har några års erfarenhet inom HR, bemanning, rekrytering eller motsvarande.

 • Du har tidigare arbetat med service i en kundorienterad miljö gärna inom B2B.

 • Vi söker dig som har god affärsförståelse och god förståelse hur organisationer är uppbyggda. Du kan exempelvis arbetat som konsultchef eller kandidatansvarig och är intresserad av att anta en utmaning inom renodlad rekrytering.

 • Har en relevant högskoleexamen inom exempelvis personalvetenskap, ekonomi eller dylikt

 • Talar och skriver svenska flytande och goda kunskaper i engelska, då du kommer att arbeta med både svenska och internationella kunder

 • Innehar B-körkort

Det är meriterande om du:

 • Har Erfarenhet av försäljning, bemanning- och/eller rekrytering eller motsvarande erfarenhet som anses likvärdig.

 • Som person är du självgående och arbetar strukturerat för att driva dina processer framåt. När du stöter på problem fattar du egna beslut och tar stöd när det behövs.

 • Vidare har du fokus på att bygga starka relationer till både kund och kandidat. Du har ett engagerat och lösningsfokuserat sätt, för att på bästa sätt tillmötesgå dina kunders behov och vågar agera som expert i dialog med kund. För att lyckas i rollen krävs att du är affärsmässig och orädd, du trivs med att arbeta mot uppsatta mål och har alltid affären i fokus på dina möten.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid (8-17)

 • Placering: Holmen, Göteborg

Information om företaget

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart och vi tror därför på att ha roligt på jobbet, sprida vår energi, nå imponerande resultat och sträva efter att utvecklas.

För tredje året i rad vann vi 2019 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen!

Läs mer om vår kultur och de karriärvägar och möjligheter som finns hos oss. Vill du hänga med bakom kulisserna? Följ oss på Instagram.

Dela detta jobb

Recruitment Consultant till Holmen Göteborg

Academic Work